· · Коментара: 0
ПСИХОЛОГИЈА

А какав је ваш? Ако имате ДУЖИ НОС, прави сте срећник

Да ли сте "власник" великог носа? То значи да имате снажну потребу за доминацијом и демонстрацијом моћи.

Depositphotos_73129927_xl-2015.jpg
Сваки нос је леп Фото: Депозитфото

Его вам је у сразмери са овим делом тела, као и потреба да наређујете, а никако да будете неко ко извршава нечије наредбе или жеље. Што је нос мањи, мања је и тежња за водећим положајем, смањују се и амбиције, али зато расте жеља за пословима у којима се траже машта и креативност.

Прочитајте још: Једна од НАЈЛЕПШИХ УЛИЦА СВЕТА се налази у СРБИЈИ и цела је под БАЛДАХИНОМ! (Фото)

Такве особе не воле рутину, а радо помажу слабијим од себе. Дуг нос је показатељ јаког инстинкта, здравих амбиција и тенденције ка пословним успесима, а кратак недостатка снаге за такмичење и доказивање, али и постојања генерално добрих намера и осетљивости.
А ево како нас још разоткрива централни део лица:

Прћаст

Особе са оваквим носем је некако тешко не волети, јер су слатке, симпатичне, веселе и дечји драге. Сви воле да буду у њиховом друштву, због бескрајног оптимизма који емитују.

Прћасти имају симпатични оптимисти.

Орловски

Није лако бити у присуству људи са орловским носем, јер су врло амбициозне и не воле да се неко нађе на њиховом путу. Важно им је да виде да их други поштују и да их доживљавају као ауторитет. Другачије не знају да функционишу.

Грчки имају интелигентне особе Фото: Депозитфото

Широк

Ако је ваш нос "пун", "меснат", онда сте неко ко је брижан и посвећен у партнерским односима, а у пословним брзомислећи. Понекад планете на прву лопту, па делујете агресивније него што стварно јесте.

Грчки

"Носе" га интелигентне, самосвесне, одмерене и стабилне особе, на које други увек могу да се ослоне, јер су одговорне и у кризним ситуацијама никада не паниче. Класично раван нос је показатељ надахнутих личности које осећања ретко показују.

Радознали или брижни - зависи од носа.

Египатски

Дугачак нос са великим "проширењем" на крају открива радозналу и способну особу, која сваком проблему приступа на нов, интересантан начин. Харизматична је, креативна, флексибилна и авангардна.

Прочитајте још: ДОБРО погледајте МУЖА, јер се на асиметричном мушком лицу ЧИТАЈУ болести

Римски

За особе са ширим носем који на крају има квргу се каже да су изузетно амбициозне, способне и рационалне. Поседују особине и вештине вође. Никада не срљају, већ увек добро размисле пре него што донесу коначну одлуку.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.