· · Коментара: 0
ТРАВАР

"Ником не верујте!" Доктор Максим тврди: Да бисте победили корону, ЗАКИСЕЛИТЕ СВОЈУ КРВ

Син травара Бориса Болотова тврди да се сви лекови за вирусе налазе у нама и да треба користити лек са Кавказа.

1593067837_Depositphotos_335661796_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Волшебник, шаман, геније или преварант? Овако у руским медијима описују Бориса Болотова чији су занимљиви савети у вези лечења короне шокирали свет.

Прочитајте још: Њему је тајну открила БАКА: Направите народну руску пасту за зубе (РЕЦЕПТ)

Легендарни Борис Фото: Youtube/ screenshot
ВолодиМИР СТЕШЕНКО

"Ником не верујте" - саветује јавно Максим Болотов, син чувеног украјинског лекара Бориса Васиљевича Болотова, који је цео свој живот посветио лечењу и несебично га подарио човечанству у двадесетак књига.

Максим Болотов, и сам алтернативац и човек посвећен очевим саветима за здрав живот, лекар по струци, одлучио се да посаветује своје сународнике.

Ово је обичан грип!

- Корона је вирус грипа, мало агресивнији, али је ипак обичн вирус - наводи Максим.

Уместо пребројавања мртвих, Максим предлаже да се обрати пажња на имунитет! Да би имунитет радио дужни смо да покренемо интерфероне. Они ће блокирати корона вирус.

Интерферон је протеин који стварају ћелије сисара као одговор на вирусну инфекцију, активира се када вирус уђе у тело. Према његовој теорији имунитет човека заснива се на две ствари.

Грам соли на језик
Борис Болотов пропагирао је начин регенерисања ћелија помоћу соли. Пола сата након јела стави се на језик грам морске соли. На поврће увек мало треба додати соли. Али, не и уље, јер подстиче лучење жучи, која успорава претварање отпадних ствари у топиве соли, које се елиминишу путем урина.
Подигните имунитет киселошћу крви и киселошћу лимфе.

- Прва је киселост крви, а друга киселост лимфе - каже Максим Болотов.

Крв се закисели помоћу јабуковог или винског сирћета које има пуно биофлавонида.

 - Сви доктори говоре да вискозност крви мора бити 7.6 и да када падне на рецимо, 7.2 човек умире, а дуговечни људи са Кавказа имај високозност венске крви 6.4 и живе дуже од нас - истиче Болотов.Стогодишњаци пију дестиловану воду и једу бринџу!

Солите поврће Фото: Депозитфото

Горштаци пију воду која долази са ледника, дакле дестиловану воду са солима калцијума, магнезијума гвожђа. Уз то, једу киселе млечне продукте. На Каквказу кажу: "Једи бринџу и не брини". Бринџа је млечни производ који је засољен. То је изворни рецепт за овчји сир, који праве са морском сољу, зато што морска со садржи све елементе какве садржи и наша крв и наша плазма.

Стогодишњаци пију дестиловану воду!

Други проблем који се јавља код савеременог човека препаднутог нутриционистичком пропагандом, је недостатак соли. Због недостака соли настаје низ проблема - срце, бубрези, плућа, кости, све може да оболи ако нема соли.

Исхрана
Да би подмладили ћелије једите купус, рен, коморач, боквицу, копар, детелину, коприву, цимет, ротквицу, коријандар, метвицу, сенф, бибер, морске алге, гинсенг.Добар је сок од црне роткве, рена, радича или першуна.
На Кавказу кажу: једи бринџу и не брини!

- Не слушајте докторе који говоре да не треба да користите соли - истиче Максим Болотов.

Прочитајте још: БИЛА ПОПУЛАРНА У ЈУГОСЛАВИЈИ И РУСИЈИ: Код куће направите МАСТ којом ћете решити главобољу

У борби за бактеријама, вирусима, међу којима и корона вирсом, со је на првом месту. Со се може нанети на мокро тело, где улази право у лимфу, закисељује крв, смањује притисак међу капиларима и увећава имунитет.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.