· · Коментара: 0
НЕВЕРОВАТНО

Да ли можете да верујете? БИЗАРНИ послови које послуга обавља за краљицу Елизабету

Краљевска породица има необичне захтеве и људе који их опслужују

1594375817_elizabeta--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЦБС Тхис Морнинг

Краљица Елизабета друга, како јој ништа не би недостајало у луксузу у коме ужива, поред кућних помоћница, стилиста и чувара, има и неколико људи који обављају веома бизарне послове. 

Прочитајте још: Двор ШОКИРАН! Ево која је последња жеља краљице Елизабете Друге

Носач ципела - особа која уместо краљице носи њену обућу како би се "разгазила" и како краљица не би имала непотребне непријатности са обућом.

Чувар уметничких вредности - Иако палата поседује чуваре, краљица је унајмила специјалну особу која је искључиво задужена да се брине о вредним сликама које поседује у палати, а процењује се да их има преко седам хиљада.

Прочитајте још: Шеф краљичине кухиње открива РЕЦЕПТ за колач који се служи иза ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА

Мајстор музике - Краљица музику не бира насумично. Због тога је ангажовала композиторку Јудит Вејр, која ће на тој позицији остати десет година.

Чувар печата - У својој владавини дугој готово седам деценија, краљица се нашла на бројним печатима, а поседује и ретку колекцију коју је наследила од свог оца. Како би остали у савршеном стању, брине се њен лични чувар печата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qуеен Елизабетх ат тхе Wиндсор Роyал Хорсе Схоw

А пост схаред бy Qуеен Елизабетх ИИ (@qуеен_елизабетх_фанпаге) он

 

Људски будилник- Док се већина људи буду уз помоћ непријатног збука аларма, краљица је унајмила приватног свирача гајди, који је свако јутро буди у 9:15, тако што свира испод њеног позора, без обзира да ли се она налази у некој од својих палата.

Сајџија - у палатама се налази више од - хиљаду сатова, од којих су неки старији више од сто година. Зато је Елизабета запослила особу која свакодневно обилази и проверава све те сатове, а по потреби их навија или поправља.

Дегустатор хране -  Краљица и њен супруг, принц Филип, пре сваког оброка сачекају да чују шта о храни мисли особа која ју проба пре њих. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qуеен Елизабетх он Еастер 2018 Пхото Цредитс: АБЦ Неwс

А пост схаред бy Qуеен Елизабетх ИИ (@qуеен_елизабетх_фанпаге) он

Мајстор за коња - Није тајна да краљица обожава јахање, и упркос својим годинама, не пропушта прилику да седне на коња. Ипак, друштво јој у томе прави њен "Мастер" за коња, Лорд де Маулеј, који јој сваки пут придружи у јахању. Осим тога што је присутан на важним догађајима на које краљица стиже на коњу и у кочији, он се брине и за штале.

Прочитајте још: ЕМА уређује ПРОФИЛ Елизабете Друге: Плата јој је 65.000 ЕВРА, а знате ли ШТА СВЕ СПАДА У ЊЕНА ЗАДУЖЕЊА?

Резач меса - Овао соба сече краљичино месо уместо ње, поготово за посебне прилике попут Божића. Иначе, ова је позиција наследна.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.