· · Коментара: 0
ШОК

Кејт Мидлтон и принц Вилијам ПРЕКИДАЈУ КРАЉЕВСКУ ТРАДИЦИЈУ како би заштитили сина?!

Војвода и војвоткиња од Кембриџа спремни су да прекину традицију краљевске породице и наставе другачијим путем како би заштитили свог сина Џорџа

1594713426_kejt-i-vilijam.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс

Краљевски стручњак Ингрид Севард каже да модеран приступ краљевског пара за одгајање троје деце и позитиван пријем јавности могу утицати на њихов приступ одређеним традицијама.

Прочитајте још: Свог супруга је упознала давне 1934. године када је имала 8 ГОДИНА: Ове занимљивости нисте знали о НАЈПОЗНАТИЈОЈ краљици на свету

Принц Џорџ од Кембриџа сада има шест година, а већ се размишља о његовом образовању и будућности. Па се поставља питање, да ли ће млади принц ићи у интернат, као и његови родитељи и сви чланови краљевске породице или ће га држати подаље од свега тога, како не би био несрећан као његов деда, принц Чарлс.

Госпођа Севард каже да војвода и војвоткиња могу да следе другачији пут како би заштитили срећу свог првенца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wисхинг Арцхие а верy хаппy фирст биртхдаy тодаy! ?

А пост схаред бy Дуке анд Дуцхесс оф Цамбридге (@кенсингтонроyал) он

- Навикли смо у последње време да видимо како поједини чланови краљевске породице крше традицију, тако да неће бити изненађење, ако и они одлуче да крену својим путем. Мислим да ће Вилијам и Кејт, гледати то, да ли су им деца срећна у школи -  закључила је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхис евенинг Тхе Дуке анд Дуцхесс оф Цамбридге, Принце Георге, Принцесс Цхарлотте анд Принце Лоуис јоинед тхе УК ин тхе wееклy #ЦлапФорОурЦарерс то схоw тхеир аппрециатион фор тхе инцредибле кеy wоркерс wоркинг тирелесслy то кееп тхе цоунтрy руннинг. Ахеад оф тхе 8пм цлап Тхе Дуке јоинед #Блацкаддер’с Генерал Мелцхетт (ака @СтепхенФрyацтуаллy) фор соме видео цалл фун он тхе @ББЦ’с Биг Нигхт Ин. #ТхеБигНигхтИн целебратед тхе ацтс оф кинднесс, хумоур анд тхе спирит оф хопе анд ресилиенце тхат ис кеепинг тхе УК гоинг дуринг тхе ЦОВИД-19 Пандемиц — висит @ЦомицРелиеф то финд оут море.

А пост схаред бy Дуке анд Дуцхесс оф Цамбридге (@кенсингтонроyал) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.