· · Коментара: 0
МОДА

Носите панталоне као Викторија Бекам (Фото)

Једна од најстилизованијих жена на свету своје одевне комбинације заснива на једноставним комадима носивим у свим приликама

28575806_1620613317991894_4808260121740181504_o.jpg
Фото: Facebook/Victoria Beckham

Безвременски стил и одећа, која се лако може поновити у различитим ситуацијама, иако то није популарно међу познатим личностима. Ово је стил који је изградила један од најстилизованијих жена на свету, Викторија Бекам која је изградила јаку репутацију одважним ставом и једноставним одевним предметима.

Доносимо вам њене најчешће комбинације, који се лако могу ископирати са гардеробом коју сигурно имате у својим гардероберима.

Панталоне са равним ногавицама


Фото: Facebook/Victoria Beckham

Једноставно и симпатично заврните класичне, "радне" панталонне са равним ногавицама, које већ деценијама не излазе из моде, бар не трајно. Било да имају високи струк или да крећу од бокова, ове панталоне носиве су са готово свим одевним предметима. Од основне мајице до кошуље, овај ансамбл комбинација можете понети било где и изгледати елегантно. Будите креативни и почните да мешате комбинације боја. Викторија Бекам често комбинује плаву, наранџасту и црвену боју - то су нијансе које добро иду у свим сезонама и лако се скидају

Дуги капути са ролкама


Фото: Depositosphoto

Прочитајте још: Кратак или дугачак, беж или цветни, свака жена га ЖЕЛИ

Када температура падне и време је да останете топлије, определите се за дугачки капут са ролком. Викторија Бекам их често комбинује како би истакла своју витку фигуру. Најбоље изгледа у тамним нијансама, али немојте се плашити и да комбинујете са другим, јарким бојама како бисте улепшали свима дан. Изглед заокружите дугим панталонама са благим одсјајем и бићете спремни за тренутак да кренете из канцеларије на модну ревију.

"Мушка" одела


Фото: Facebook/Victoria Beckham

Дајте праву изјаву у одважном и моћном оделу. Викторија Бекам позната је по свом стилу без напора, а ни овај ансамбл није ништа другачији. Одлучите се за одело у упечатљивој нијанси попут црвене, лаванде или зелене боце, додајте белу кошуљу за контраст и спремни сте за полазак. Најбоље је да панталоне оставите предимензиониране да нагласе облик, а ноге можете да издужите помоћу пар панталона.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.