· · Komentara: 0
MODA

Nosite pantalone kao Viktorija Bekam (Foto)

Jedna od najstilizovanijih žena na svetu svoje odevne kombinacije zasniva na jednostavnim komadima nosivim u svim prilikama

28575806_1620613317991894_4808260121740181504_o.jpg
Foto: Facebook/Victoria Beckham

Bezvremenski stil i odeća, koja se lako može ponoviti u različitim situacijama, iako to nije popularno među poznatim ličnostima. Ovo je stil koji je izgradila jedan od najstilizovanijih žena na svetu, Viktorija Bekam koja je izgradila jaku reputaciju odvažnim stavom i jednostavnim odevnim predmetima.

Donosimo vam njene najčešće kombinacije, koji se lako mogu iskopirati sa garderobom koju sigurno imate u svojim garderoberima.

Pantalone sa ravnim nogavicama


Foto: Facebook/Victoria Beckham

Jednostavno i simpatično zavrnite klasične, "radne" pantalonne sa ravnim nogavicama, koje već decenijama ne izlaze iz mode, bar ne trajno. Bilo da imaju visoki struk ili da kreću od bokova, ove pantalone nosive su sa gotovo svim odevnim predmetima. Od osnovne majice do košulje, ovaj ansambl kombinacija možete poneti bilo gde i izgledati elegantno. Budite kreativni i počnite da mešate kombinacije boja. Viktorija Bekam često kombinuje plavu, narandžastu i crvenu boju - to su nijanse koje dobro idu u svim sezonama i lako se skidaju

Dugi kaputi sa rolkama


Foto: Depositosphoto

Pročitajte još: Kratak ili dugačak, bež ili cvetni, svaka žena ga ŽELI

Kada temperatura padne i vreme je da ostanete toplije, opredelite se za dugački kaput sa rolkom. Viktorija Bekam ih često kombinuje kako bi istakla svoju vitku figuru. Najbolje izgleda u tamnim nijansama, ali nemojte se plašiti i da kombinujete sa drugim, jarkim bojama kako biste ulepšali svima dan. Izgled zaokružite dugim pantalonama sa blagim odsjajem i bićete spremni za trenutak da krenete iz kancelarije na modnu reviju.

"Muška" odela


Foto: Facebook/Victoria Beckham

Dajte pravu izjavu u odvažnom i moćnom odelu. Viktorija Bekam poznata je po svom stilu bez napora, a ni ovaj ansambl nije ništa drugačiji. Odlučite se za odelo u upečatljivoj nijansi poput crvene, lavande ili zelene boce, dodajte belu košulju za kontrast i spremni ste za polazak. Najbolje je da pantalone ostavite predimenzionirane da naglase oblik, a noge možete da izdužite pomoću par pantalona.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.