· · Komentara: 0
MODA

Ako želite da budete IN morate imati ovo odelo

U prve dane sa olistalom “scenografijom” zakoračite u kreacijama koje će vam podići raspoloženje.

Sareno-odelo.png
Foto: Depozitfoto

Uz buđenje prirode ovog proleća možemo da očekujemo da se iz zimskog sna trgne i naša uspavana kreativnost, barem kada je reč o odevanju. 

Vesele boje za ovo leto
Foto: Depozitfoto

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

U svim svetskim prestonicama mode predstavljena su šarena odela, uglavnom cvetnog desena. Tu su i nešto svedenija, dvobojna, ali u kontrastnim aktuelnim tonovima, sa zabavnim printom koji ne upada odmah u oči, kao što su veliki cvetovi.

Pantalone su klasične, a sakoi strukirani.

Sakoi su oblično strukirani, nešto duži (neki dopiru sve do sredine butina) i zakopčavaju se jednim dugmetom. Pantalone su klasičnog kroja - “na crtu”, uske, a u ponudi su i one koje se blago šire i završavaju na samo centimetar od poda.

Pročitajte još: Ovaj elegantni model pantalona stoji svima i ponovo je u trendu

Odela sama po sebi doprinose eleganciji, strogoći i veoma su praktična. Ova, prolećna odela, zbog vesele kombinacije boja nikako ne mogu da se svrstaju u stroga, ali ono što sa sigurnošću može da se tvrdi jeste da će ih rado prihvatiti i mlade devojke i žene u zrelim godinama. Nosiće ih uz patike i cipele sa visokim potpeticama u zavisnosti od prilike.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.