· · Komentara: 0
plisirana suknja

Opuštena, elegantna, buntovna i OBAVEZNI deo letnje garderobe

Od kako se pre nekoliko sezona vratila na modnu scenu plisirana suknja upotpunjuje garderobere mnogim damama širom sveta.

1593787308_Depositphotos_22848360_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Nekada su ove suknje pripadale školskoj uniformi i bile odraz uštogljenosti, a u poslednjih nekoliko godina se sve češće nose u opuštenim prilikama, ali i onim elegantnijim, kada želimo da se osećamo udobno. Jednostavno sada odgovara svim prilikama.  

Prisutne su u različitim bojama, dezenima i materijalima, samo zavisi šta vi birate za sebe. 

  • Uz klasičnu belu majicu 

Ukoliko želite opuštenu kombinaciju za setnju gradom, odlazak sa drugaricama na kafu ili kupovinu, bela majica je pravi izbor, a sve možete upotpuniti patikama.

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Foto: Deposite

 

  • Elegantna košulja

Uz elegantnu jednobojnu kosulju možete birati suknje koje imaju zlatni ili srebrni odsjaj. Sandale u boji kože bi celoj kombinaciji dale jos jednu dozu sofisticiranosti, a vaše noge bi izgledale duže.

  • Buntovna varijanta

Iako na prvi pogled elegantna, plisiranu suknju bi mogle u svoj ormar uvrstiti i žene koje vole suprotni stil. Uz majicu sa printom koja jasno iskazuje vaš stav i crnom kožnom jaknom u večernjim satima dobićete veoma moderan stajling, a ostati dosledni sebi.

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Foto: Deposite
  • Kombinacija sa sakoima i salonkama

Ukoliko imate sastanak, izbegli biste pantalone koje su vam dosadile i u kojima je leti jako vruće, plisirana suknja bi odgovarala i ovoj prilici. Zavrnite rukave na sakou, obujete vase omiljene salonke i dobićete moderan stajling, posle koga ćete moći da produžite u grad. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.