· · Komentara: 0
NEOBJAVLJENE IGRICE

Prince of Persia: Posle osam godina procureo video snimak otkazane igre (VIDEO)

Zaljubljenici u nikada prežaljenog Persijskog princa zaintrigirani su trominutnim snimkom igrice koja je pre deset godina dostigla vrhunac popularnosti

Untitled.png
Foto: YouTube/Printscreen

Serijal koji je osvojio simpatije pre deset godina, Prince of Persia i nakon toga potpuno nestao, podgrejao je želje i čežnju ljubitelja ova igrice nakon objavljenog trominutnog isečka iz serijala koji nikada nije objavljen.

Persijski princ je legndarna igrica

Naime, nakon osam godina provedenih na YouTube kanalu, oči javnosti zaintrigirao je trominutni video iz propalog Prince of Persia projekta.

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Još 2012. godine na YouTube kanalu objavljeni su video zapisi  otkazane Prince of Persia igre. Osam godina kasnije ovo je ponovo postalo dostupno očima javnosti i mnogi su ostali šokirani, upravo zbog toga što im se gotovo iza ugla nalazio nikad prežaljeni persijski princ.

Pročitajte još: Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Prince of Persia Redemption bio je projekt Ubisoft Montreala 2010. godine, a izlaskom The ForgottenSandsa je pao u zaborav i francuska kompanija više nije uplitala svoje prste u njegov razvoj. Iako nije jasno zašto je Ubisoft odustao, nagađa se kako prava i dalje pripadaju njegovom pravom kreatoru Jordanu Mechneru, stoga profit od prodaje igre ne bi bio isplativ Ubisoft kompaniji.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.