· · Komentara: 0
ŠOK

Nakon vesti da je zaražena koronom, OGLASILA SE Ceca i OTKRILA SVE!

Ceca Ražnatović juče se sa celom porodicom testirala na korona virus, a nakon što je prvi test bio negativan, danas se u po drugi put testirala i ispostavilo se da je ipak pozitivna na virus.

ceca-5ee0ea2e1bcb4.jpg
Foto: Ataimages

Cela porodica Ražnatović bila je na testiranju jer su tokom slavlja povodom rođenja Veljkovog sina Željka, bili u kontaktu sa osobama za koje se kasnije ispostavilo da imaju koronu.

Pročitajte još: Stižu PRETEĆE PORUKE MALOLETNOJ ĆERKI Đorđa Davida!

- U toku današnjeg dana moja porodica i ja smo testirani na Covid 19. Rezultati: Negativni. P.S. Nema mesta senzaciji kod ovako ozbiljne teme - napisala je Ceca juče u svom Storiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima na divnim cestitkama! ❤️?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Danas nakon drugog testa koji je rađen, mediji su preneli da su Ceca i Veljko ipak pozitivni na virus, što je pevačica i potvrdila:

Pročitajte još: Snovi su joj srušeni... Suzana Mančić progovorila o velikom RAZOČARANJU u životu

- Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osećamo dobro, nemam nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije, do ponovljenog testiranja - izjavila je Ceca ovim povodom za "Blic".

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.