· · Komentara: 0
MODA

Baka koja ubija dobrim STILOM!

Lin Stajler je najstarija blogerka na svetu koju prati 700.000 žena i imitiraju njen način oblačenja

Ikona stila
Ikona stila

Ona postavlja modne standarde, urbana je, moderna, u trendu, uvek "skockana", tako sveža i ima 65 godina!

Pročitajte još: Ovaj elegantni model pantalona stoji svima i ponovo je u trendu

Upoznajte Lin Slater, najpoznatiju modnu blogerku za dame u godinama. NJen blog "Accidental Icon"  je sinonim za modu, stil i dobar ukus. NJoj zavide žene širom sveta, kopiraju njen stil oblačenja i pokušavaju da žive kao ona.

Modna blogerka je postala sasvim slučajno.

- Žena se izražava kroz način oblačenja - piše Lin na njenom blogu.

- Ja nikada i nigde ne krijem da sam starija dama i moj životni cilj je da naučim žene da ne kriju godine!

Nije najstarija
Lin nije najstarija modna blogerka, već Ajris Apfel koja ima 94 godine. Ipak, Lin ima neuporedivo više pratilaca i važi za najpopularniju.

Lin je postala modna blogerka tako što se zatekla na pravo mesto u pravom trenutku. U vreme njujorške nedelje mode Lin je čekala drugaricu da odu na ručak, a bila je obučena u haljini Joši Jamamota i nosila je "šanelovu" tašnicu.

Dok je čekala drugaricu "otkrili" su je fotografi".

Fotografi su je slikali misleći da je neka poznata ličnost. Ubrzo je otvorila modni blog, a danas ima više od 700.000 pratilaca na Instagramu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Optimism. #whatnow #hope #alwaysmoving #style

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

Blog radi sa dečkom, fotografom, koji je dosta mlađi od nje.

Ova Amerikanka živi punim plućima, a decembar je provela u Evropi krstareći od Amsterdama do Bazela.

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Lin ima dečka. zove se Kevin, procenite sami da li je stariji od nje:

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.