· · Komentara: 0
ŽENE

MIT je srušen: MIDULT vlada svetom

Sve je postalo jasno: internetu više ne pripada mladima, već midult ženama, ko su one?

Midult žene imaju od 35 do 58 godina i može se reći da pripadaju  "X generaciji" i, kako pokazuju istraživanja, one provode 85 odsto vremena onlajn! To je najveći procenat u odnosu na sve ostale generacije!

Pročitajte još: Kakav POGLED imate? Evo šta način na koji gledate govori o vama!

Midult žene naročito mnogo pažnje poklanjaju društvenim mrežama. I to nije sve.

Midrult žene su najbrojnija, najobrazovanija i najbogatija populacija u svet. I, do sada su nerpavedno bile u senci svih ostalih mlađih i nadolazećih grupa. Međutim, trgovci su prvi primetili da su žene od 35 do 58 godina nepravedno zapostavljene, jer one mnogo troše, ne kupuju na rasprodajama i biraju kvalitetnu robu. One imaju razgranatu mrežu prijatelja, putuju nekoliko puta godišnje i to uvek avionom, odsedaju u hotelima i jedu u restoranima.

Marketinški stručnjaci su primetili midult žene tek kada se pojavila knjiga "Dobro mi je" Anabele Rivkin i Emili Mekin. Ova knjiga je ubrzo, pošto je promovisala midult-jutuberka Kladija Vinkelman,  postala planetarni hit. A, kako i ne bi, jer ova generacija žena vlada svetom. Kladija je u najkraćem midult žene okarakterisala kao tri "T": Twiter, Tinder i terapija.

Pročitajte još: Cvijeta je bila u Dolini SMRTI iz koje se mnogi nisu VRATILI, a pročitajte kako je ona USPELA (FOTO/VIDEO)

Sama kovanica "midult" je nastala tek 2016. godine, jer do tada nije ni postojala potreba za njim. Dakle, midult znači "middle age", a ove žene smatraju da srednje doba počinje sa 35 umesto sa 55 kako su "pogrešno" mislile njihove majke. Za razliku od njihovih majki, midultice ne veruju da se klimaks dešava nekom drugom, već svima...

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.