· · Komentara: 0
MODNI TRENDOVI

ARAPSKA princeza ne nosi HIDžAB i diktira modne trendove! Dina je SVETSKA modna ikona (FOTO)

princeza Dina Abdulaziz el Saud je najmodernija žena Saudijske Arabije, ali i ikona stila koja krši rigidna šerijatska pravila

1594154166_princeza.png
Foto: Instagram/deenaaljuhanidaily

I dok se u Saudijskoj Arbiji rušenje rigidnih šerijatskih pravila kažnjava čak i smrću u pojedinim situacijama, princeza Dina Abdulaziz el Saud srušila je ove standarde. I ne samo to - postala je modna ikona koja diktira trendove i u Parizu, Milanu, NJujorku.

Ova prelepa princeza odiše samopouzdanjem, ne nosi hidžab i burku, ima kratku kosu, oblači se ekscentrično i nosi haljine iznad kolena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glamorous in emerald green.

Objava koju deli Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) dana

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Princeza pune dve decenije
Titulu je stekla kada se 1996. udala za princa Abulaziza bin Nasera, u venčanici Azedina Alaje. Dobili su troje dece - sada petogodišnju devojčicu i trogodišnje blizance. Ipak, konzervativna javnost u Saudijskoj Arabiji joj zamera što se ne pokriva burkom kao ostale žene, što ona pravda svojim pravom na izbor. 

Slavni Kristijan Lubuten je po njoj nazvao jedne cipele, a Dinini omiljeni brendovi su Prada, Miu Miu i Cartie.

Pročitajte još: SAVRŠENO našminkane mačkaste oči za 5 MINUTA uz pomoć FLASTERA! (VIDEO)

- Obično nosim majicu Prada, cipele Miu Miu, torbu Hermes, suknju Proenza Schouler. Ogrlica je Lanvin, a sat je Cartier – otkrila je Dina kako izgleda njena uobičajena odevna kombinacija.

Pročtiajte još: Svetske zvezde već su nabavile ovaj komad garderobe, a morate ga imati i vi jer DOSTUPAN JE SVIMA

Osim što ima kraljevske dužnosti, Dina je i poslovna žena i vlasnica butika ekskluzivne garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vibrant frills.

Objava koju deli Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) dana

– To je jedinstven i poseban koncept butika. Nije to samo mesto gde možete da kupovati, već i da se inspirišete i obrazujete, da li tako što ćete posmatrati naše odevne kombinacije ili gledati modne pokretne slike koje puštamo sve vreme – izjavila je Dina za popularni Vogue.

Pročitajte još: Da PUDER na vašem licu izgleda PRIRODNO? Uz ovaj TRIK MOGUĆE JE!

Pogledajte kako izgledaju najpopularniji odevni komadi na ovoj princezi, koja odiše lepotom, glamurom i pre svega - prirodnim izgledom. Možda u princeznom stajlingu pronađete ideju za svoj letnji autfit.

Pročitajte još:  Imate između 50 i 65? Ovo je NAJBOLJE DOBA, a evo zašto ste baš u tim godinama POSEBNE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coordinating Burnt Orange.

Objava koju deli Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) dana

Pročitajte još: SVE žene TRAČARE: Evo koje to rade NAJVIŠE, koliko sati dnevno i na KOJIM MESTIMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pretty In Pink.

Objava koju deli Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) dana

Pročitajet još: Ona je VIJETNAMKA i obožava Srbiju: Objavila je SNIMAK u kom pravi SARME, a jedna stvar je svima ZAPALA ZA OKO (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grey days.

Objava koju deli Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) dana

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.