· · Komentara: 0
TRENDOVI

Verovali ili ne! Najbolje savete za šminkanje daje - BAKA! Proverite i zašto (VIDEO)

Idealno senčenje kože, saveti za izbor najpogodnijih tečnih pudera, senki, karmina...o svemu ovome naučiće nas jedna moderna baka.

1593603463_baka.jpg
Foto: Depositphotos

Idealno pokrivanje nesavršenosti na koži kvalitetnom šminkom nije problem ni početnicama u šminkanju, kada je koža mlada i zategnuta. Tako je pravo umeće i našminkati i sakriti godine na koži koja je duže od 60 godina izložena i suncu i hladnoćama i svim životnim uslovima sa kojima se svakodnevno suočavamo.

Pročitajte još: JAJE, MAJONEZ i KEČAP na kosi? Isprobani recepti, probajte i vi!

Ako može baka - možete i vi!
Foto: Depositphotos

Ova baka objavila je svoj video sa savetima za šminkanje za sve dame u godinama, ali i najmlađe pratioce koje se na nju mogu ugledati. Video je postao viralan za veoma kratko vreme.

Pročitajte još: Šta sve UZROKUJE pojavu "dosadnih" MITISERA i kako da ih se OTARASITE

I dok su neki kritikovali odabir boje i nijanse pudera, koji je odabrala, kao i bronzera i jarko crvenog karmina, većina je saglasna da je njeno umeće neverovatno kao i da je svojim šminkanjem pomerila granice.

Pročitajte još: Sa 20 "terajte" modu, sa 30 istaknite prednosti, sa 40 pokrijte kolena!

Naime, ovoj baki odlično pristaje sve ono što profesionalni šminkeri savetuju kao pogrešan izbor za šminkanje dama u godinama. 

Uživajte u njenom video zapisu i potražite ono najbolje što možete primeniti na svom licu. Ako može baka, možete i vi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.