· · Komentara: 0
KOSA

Potpuni HIT ili najveća BIZARNOST? Da li biste i vi svojoj kosi uradili OVO?!

Neon boja kose moderna je godinama, ali ovog leta treba otići korak dalje i napraviti dugu.

Jednobojna kosa je praktična, ali dosadna, zar ne? Zbog toga su izmišljene neon boje kose. Nekima je i to malo, pa su uneli još više boja.

Spektar duga Foto: Youtube/ screenshot 7-day Makeup

Pročitajte još: SVAKA ŽENA u svom neseseru sa šminkom mora imati - VAZELIN! Pogledajte i zašto (VIDEO)

Neki novi trend koji je zavladao među devojkama širom sveta nazivaju "kosa boje duge" što je tačan naziv. Ipak, neuporedivo je lepše ovakvu boju kose nazvati "boja jednoroga".

Kosa boje duge farba se satima, ali je efektna.

Da bi boja bila uspešna neophodna je pomoć frizera ili velika spretnost prijateljice. Naime, duga boja se dobija farbanjem nekoliko boja i za to je potrebno dosta alu-folije, češalj i strpljenja.

Jednorog nijanse su prelepe na loknama i u pletenici.

Kosa može da se ofarba bukvalno u čitav spektar duginih boja, ali i da se izabere tema iz omiljenog filma. Treba imati na umu da frizura ovakvih nijansi nije jednostavna za konbinovanje garderobe.

Pravi jednorog Foto: Youtube/ screenshot 7-day Makeup

Vilenjak

Zelena, tirkizna, siva i crna stvaraju efekat kose kao vilenjak. Najlepše izgleda kada je ravna, stroge forme, pravih linija.

Vilenjak spekar je najlepši na ravnoj kosi.

Jednorog

Bela (blanš), roze, tirkizna, zelena boja stvaraju iluziju repa jednoroga. Ovako ofarbana kosa neon nijansama izgleda prelepo kada je u loknama, ali i u pletenici.

Pročitajte još: BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Veštica

Tople boje iz spektra crvene, bordo, ljubičaste, narandžaste i žute stvaraju efekat prave vatrene kose.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.