· · Komentara: 0
SREBRNI NOMADI

Dame +50 masovno pakuju kofere

Svaka druga "srebrna" dama putuju sama na mesta koja je oduvek želela da poseti, a turistička industrija aplauzom pozdravlja ovaj "bum" putujućih gospođa

Zdrava, lepa, bez obaveza i sa dovoljno novca - čuvajte se, jer žene starije od 50 godina ponovo otkrivaju svet!

Nikada nisi stara
Čitava kampanja pod sloganom "Nikada nisi stara za putovanja" pokrenuta je sa ciljem da se ohrabre žene starije od 50 godina da putuju.Mnoge zaziru da spakuju kofer jer nemaju sa kim da putuju, ali turistička industrija im izlazi u susret jeftinim cenama soba.

Pročitajte još: Cvijeta je bila u Dolini SMRTI iz koje se mnogi nisu VRATILI, a pročitajte kako je ona USPELA (FOTO/VIDEO)

Ženama u najboljim godinama je dosta svega - decenije pune obaveza i godine posvećene školovanju, suprugu, podizanju porodice, ostarelim roditeljima, a uskoro stižu i unuci.

Vreme je da se žene posvete sebi i upravo su to počele da rade.Četiri od deset žena starijih od 50 godina svake godine ode na putovanje o kojem su maštale čtiavog života. I to nije sve - mnoge od njih takvo putovanje ponove.

Četiri od deset žena ode na putovanje koje su želele čitavog života.

Putovanje solo žena starijih od 50 godina je svake godine u porastu, a turistička industrija se sve više prilagođava njihovim željama i potrebama.

Pročitajte još: Nije svejedno nosite li prsten na levoj ili desnoj ruci: To mnogo govori o vama

Istraživanja govore da su ove putnice neuporedivo zadovoljnije od mladih, jer nemaju očekivanja da će nekog upoznati i doživeti nešto nezaboravno, nisu optrerećene lepim fotografijama i spremne su za nova iskustva.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.