· · Komentara: 0
UREĐENJE

Jednostavno: Od starog kauča napravite moderni komad nameštaja

Ukoliko je trosed udoban, nemojte ga menjati, već ga za svako godišnje doba promenite

Pokrivac.jpg
Foto: A. M.
Neutralne boje
Foto: A. M.

Udoban i kvalitetan nameštaj je danas teško pronaći i najveća greška koju možete da napravite je da bacite dobar kauč, jer vam je dosadio. Ukoliko se mebl-štof rasparao i izlizao - pretapacirajte ga.

Pročitajte još: Postoji samo jedan komad nameštaja koji se nasleđuje, da li znate koji je to?

Prilikom kupovine nameštaja uvek treba birati jednobojne i klasične delove nameštaja. Kao i u svetu garderobe, tako se menjaju i trendovi u uređenju doma. Ono što je ove godine pravi hit, već sledeće deluje demode. Dakle, ukoliko niste "zaljubljeni" u neki deo nameštaja ili ste ga nasledili, birajte minimalizam.

Jednostavan, jednobojan kauč ili trosed najbolje se uklapa u svaku sobu. Neutralna boja ne "odskače", ali ubrzo može da dosadi. Međutim, upravo zbog toga se u radnjama može naći bogat izbor jastuka i prekrivača.

Svetlo sivi kauč je najbolji izbor jer se uklapa u svaki enterijer.

Ukrasni jastuci su skuplji ukoliko se kupuju napunjeni, a samo navlake mogu da se nađu po pristojnoj ceni.

Etno motivi Foto: A. M.

Takođe, jastuk nije teško ni sašiti. U proleće su svi željni veselih boja, pa sašijte ili nabavite cvetne jastuke, sa dezenom flamingosa ili filadendrona i kauč će biti kao nov. U jesen svi žele tople boje, a žuti jastuci ili sa dezenom sove osvežiće dobri, stari kauč.

Pročitajte još: Postoji samo jedan komad nameštaja koji se nasleđuje, da li znate koji je to?

Etno motivi su izuzetno popualrni poslednjih godina, a obično su veselih, šarenih i toplih boja. Ovakvi jastuci ili prekrivači mogu da ulepšaju svaku sobu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.