· · Komentara: 1
MORE

IZVO'LTE, SRBI! Grci NAMA neće tražiti POTVRDU na ulasku u zemlju - ENGLEZI BESNI!

Dok Crna Gora zabranjuje ulazak srpskim turistima na njihov deo Jadrana, u nekim mediteranskim zemljama gosti iz Srbije su privilegovani.

greece-2380692_1280.jpg

Grčki premijer Kirijakis Micotakis je, na olakšanje evropskih kupača, objavio da sezona u ovoj zemlji, koja se prostire na tri prelepa mora, počinje 15. juna. Ali, ova odlična vest nije obradovala za sve turiste.

Pročitajte još: Srbija bi uskoro mogla da dobije STAKLENI most preko ĐERDAPA - isti takav postoji u KINI (Video)

Srpski turisti mogu da se kupaju u Egejskom moru bez ikakvih prepreka. Našim turstima u Grčkoj neće biti potreban tekst na "kovid 19", niti će ići u karantin. Za ostale evropske to ne važi, jer Grčka je otvorila granice samo za neke zemlje.

Egej samo za neke Foto: Piksabej

Da bi kročili na grčko tlo britanski turisti moraju da uz pasoš prilože test na "kovid 19". Ukoliko ga nemaju  moraće da se testiraju na licu mesta. Za to vreme, dok čekaju rezultate testa, britanski turisti će biti smešteni u prinudni, skromni smeštaj koji obezbeđuje grčka vlada.

Dok čekaju rezultate, Britanci idu u izolaciju.

Druga mogućnost je da odu u izolaciju koja traje 14 dana.

- U oba slučaja britanski turisti neće smeti da dele zajednički bazen, niti da se okupi više od 10 osoba na istom mestu - piše britanski "Travel mol".

Početkom maja su mnoga udruženja hotelijera najavila da neće otvoriti sve objekte jer se "plaše" britanskih gostiju koji su veoma skloni tužbama. Ukoliko bi se dogodilo da se neko zarazi "kovidom 19" gotovo je sigurno da ne bi moglo da se utvrdi gde je bio izvor zaraze, a britanski gosti bi odmah tužili grčke hotelijere.

Pročitajte još: Dragica je pronašla SEDAM najskrivenijih uglova SRBIJE na kojima se morate slikati (Foto)

Britanski turisti koji  jedrilicom ili jahtom uplove u Jonsko ili Egejsko more da bi se privezali uz neku marinu moraće, takođe, da ispune ove uslove.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.