· · Komentara: 0
KANA

Najlepši ukras na telu: BELA kana je hit ovog leta

Kana je najbolji letnji ukras na telu, jer dugo traje i zanimljivija je od svakog nakita.

1594202197_Anie-.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Anie_ Mehndi

Hit ovog leta je - bela kana! Najčešće se nosi na rukama, ali njome mogu da se ukrase i gležnjevi, leđa, nadlaktice...

Pročitajte još: Da ne bude da nismo upozorili! Ko kupi sandale "vidiš ne vidiš" plakaće celog leta!

Foto: Youtube/ screenshot Anie_ Mehndi

Kana se nanosi izuzetno jednostavno, a potrebna je samo precizna ruka i šara koja će se uraditi. Ukoliko se ukrasi i šljokicama i kristalima biće, apsolutno, neponovljiv ukras!

Bela kana je praktičnija od tamne, jer ne bledi kao mrlja.

Bela kana je praktičnija od tamne, jer kada počne da bledi neće izgledati kao mrlja. Neuporedivo je bolje rešenje od tetovaže, jer ne traje do kraja života i slike mogu da se menjaju prema raspoloženju.

Da bi se dobio pun efekat bele kane treba nabaviti: kanu, fišek za ukrašavanje (može i papir za pečenje kolača), krem za ruke, cirkoni, šljokice i suva četkica.

Pročitajte još: Svetske zvezde već su nabavile ovaj komad garderobe, a morate ga imati i vi jer DOSTUPAN JE SVIMA

Na početku se odlučite za što jednostavniju šaru, a najbolje je da kopirate neku koja vam se dopala.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.