· · Komentara: 0
TRANSFORMACIJA

HIT među tinejdžerkama: ANIME LOOK! Evo kako da se našminkate (VIDEO)

Anime. crtane animacije. iz Japana su pokorile svet i sve više mladih smatra da su ovi likovi vrhunac lepote.

Mnoge influenserke žive život poput anime likova i svojim izgledom se trude da podsećaju na likove iz manga stripova ili japanskih filmova.

Pročitajte još: ŠAŠAVI trend je zavladao na Instagramu, da li bi i vi napravili ovakvu frizuru?

Ekstrebno belo lice Foto: Youtube/ screenshot LaDeathMachine

Japanska šminka je sve popularnija. Populalrisale su je azijske devojke, ali sada tinejdžerke širom sveta žele da izgledaju kao anime likovi. Anime šminka je sada posebna grana u mejk-apu.

1. Lice je bledo

Nema rumenila.

Anime likovi imaju ekstremno belo lice, a crvenilo se pojavljuje samo u slučajevima kada se stide. Dakle, na lice se nanosi beo puder, bez sjaja i rumenila.

2.Oči su ogromne

Anime oči su veoma krupne, čak ogromne, pa se nečije umeće anime šminke najbolje vidi u šminkanju ovog dela lica. Prvo se oblikuju obrve strogim linija,a. Oko očiju se stavlja svetla senka, a zatim se naoštre bela i braon olovka.

Umeće se vidi u očima Foto: Youtube/ screenshot LaDeathMachine
Belom bojom se dobijaju ogromne oči.

Braon olovkom se uokvire tankom linijom oblik, a onda se linija poput strelilce napravi na sredini kapka. Strelica se senkom podeblja. Belom olovkom se uokviri unutrašnji i donji deo oka i senkom poveća veličina. Belim korektorom se napravi debela linija preko podočnjaka i tu se, na kraju, povlači tanka linija braon olovkom. Na taj način se dobijaju ogromne oči.

Foto: Youtube/ screenshot
LaDeathMachine
Savršeno naoštrite belu i braon olovku.

Na gornji kapak se nanosi ajlajner u obliku debele strele. Na kraju, obavezno zalepite trepavice koje daju konačan oblik očima.

Pročitajte još: Ne bacajte ŠMINKU kojoj je ISTEKAO ROK: Evo načina kako da je ponovo ISKORISTITE

3. Usne

Usne su male, a to se postiže korektorom ili puderom. Dakle, korektorom se obriše linija usana i karminom se oboji samo unutrašnji deo.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.