· · Komentara: 0
ŽENSKE PRIČE

Imate između 50 i 65? Ovo je NAJBOLJE DOBA, a evo zašto ste baš u tim godinama POSEBNE

Kada uđu u šestu deceniju života žene postaju samouverenije, zadovoljne svojim životom i ono najbitnije - vode vrlo aktivan seksualni i društveni život

1592746142_older-woman.jpg

Žene u zrelim godinama, u životnoj u dobi između 50 i 65 godina su mnogo srećnije od žena u dvadesetim, potvrdilo je nedavno istraživanje tržišta koje je medijska kuća DC Thomson Media naručila pre lansiranja časopisa namenjenog ženama u šestoj deceniji.

Pročitajte još: Da li ste čuli za "TEGLA dijetu" koja je hit na društvenim mrežama, besplatna je i nema gladovanja (Foto)

Žene u zrelim godinama u proseku 30 minuta više vežbaju nedeljno od žena u dvedesetim godimana

Kako su itraživači istakli, ispitivanje tržišta potvrdilo je da žene starije od 50 godina nikada nisu imale više samopouzdanja i bile zadovoljnije svojim životom. 

Pročitajte još: Kako da izgubite čak 20 kilograma za samo 90 dana

Fizički aktivne
Starije žene su i fizički aktivnije od mlađih.Naime, studija pokazuje da vežbaju dva do tri sata nedeljno. Tako jedna od tri ispitane žene starije od 50 tvrdi da se oseća mlađe nego što ima godina i da je spremna da isproba nove stvari - pokretanje vlatitog biznisa, solo putovanja.

Više od polovine ispitanica starijih od 50 reklo je da je zadovoljno svojim ljubavnim vezama, dok je više od četvrtine zadovoljno godinama. Dok je većina starijih žena za sebe rekla da su srećne, tako se oseća manje od polovine mladih žena između 20 i 30 godina.

Pročitajte još: U njegovu moć se KUNU I LEKARI: Ovaj NARODNI LEK uspešno sprečava nastanak infekcija i kamena u bubregu

- Iz našeg istraživanja jasno je da se danas žene starije od 50 osećaju mlađe, nego ikada, ali isto tako i da osećaju da ih se pogrešno predstavljau medijima - objašnjavaju iz uredništva budućeg časopisa Ali Kirker. 

Pročitajte još: Ova biljka raste kao KOROV, a čaj od nje vam može mesečno uštedeti i do 4.000 DINARA!

Žene u zrelim godinama žele da budu upoznate sa stvarima koje se tiču njihovog života - života koji je ispunjen onim što ih oduševljava, društvenim događanjima, ljubavima, putovanjima. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.