· · Коментара: 0
ЖЕНСКЕ ПРИЧЕ

Имате између 50 и 65? Ово је НАЈБОЉЕ ДОБА, а ево зашто сте баш у тим годинама ПОСЕБНЕ

Када уђу у шесту деценију живота жене постају самоувереније, задовољне својим животом и оно најбитније - воде врло активан сексуални и друштвени живот

1592746142_older-woman.jpg

Жене у зрелим годинама, у животној у доби између 50 и 65 година су много срећније од жена у двадесетим, потврдило је недавно истраживање тржишта које је медијска кућа DC Thomson Media наручила пре лансирања часописа намењеног женама у шестој деценији.

Прочитајте још: Да ли сте чули за "ТЕГЛА дијету" која је хит на друштвеним мрежама, бесплатна је и нема гладовања (Фото)

Жене у зрелим годинама у просеку 30 минута више вежбају недељно од жена у дведесетим годимана

Како су итраживачи истакли, испитивање тржишта потврдило је да жене старије од 50 година никада нису имале више самопоуздања и биле задовољније својим животом. 

Прочитајте још: Како да изгубите чак 20 килограма за само 90 дана

Физички активне
Старије жене су и физички активније од млађих.Наиме, студија показује да вежбају два до три сата недељно. Тако једна од три испитане жене старије од 50 тврди да се осећа млађе него што има година и да је спремна да испроба нове ствари - покретање влатитог бизниса, соло путовања.

Више од половине испитаница старијих од 50 рекло је да је задовољно својим љубавним везама, док је више од четвртине задовољно годинама. Док је већина старијих жена за себе рекла да су срећне, тако се осећа мање од половине младих жена између 20 и 30 година.

Прочитајте још: У његову моћ се КУНУ И ЛЕКАРИ: Овај НАРОДНИ ЛЕК успешно спречава настанак инфекција и камена у бубрегу

- Из нашег истраживања јасно је да се данас жене старије од 50 осећају млађе, него икада, али исто тако и да осећају да их се погрешно представљау медијима - објашњавају из уредништва будућег часописа Ali Kirker. 

Прочитајте још: Ова биљка расте као КОРОВ, а чај од ње вам може месечно уштедети и до 4.000 ДИНАРА!

Жене у зрелим годинама желе да буду упознате са стварима које се тичу њиховог живота - живота који је испуњен оним што их одушевљава, друштвеним догађањима, љубавима, путовањима. 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.