· · Komentara: 0
ZALJUBLJENOST

Iz petogodišnje veze ŽENE izlaze 7 KILOGRAMA TEŽE, a pogledajte koliko se MLADE UGOJE!

Najkritičniji je život udvoje, jer se žene sistematski goje, a mušjkarci mršave!

1593413284_Par.jpg

Većina zaljubljenih od uzbuđenja i ushićenja nema apetit i gubi na telesnoj težini, ali ima i onih na koje ljubav deluje tako što se goje. To se posebno odnosi na žene, dok su muškarci manje skloni taloženju kilograma.

Pročitajte još: Volite li više meso ili povrće? Kakav ste ljubavnik zavisi od toga šta jedete

Istraživanje obavljeno na američkom univerzitetu Severna Karolina je pokazalo da se dame tokom petogodišnje veze u proseku ugoje 6,8 kilograma, one koje žive sa emotivnim partnerom oko osam kilograma, dok novopečene supruge nabace gotovo 11 kilograma.

Partneri nesvesno oponašaju jedni druge

Stručnjaci upozoravaju da partneri nesvesno oponašaju jedno drugo u prehrambenim navikama, što naročito može da bude opasno za žene, jer muškarci mogu da pojedu mnogo više i da se to ne odrazi brzo na njihov izgled.

- Ako jedan partner izabere zdrav obrok, velika je verovatnoća da će to učiniti i drugi - smatra američki psiholog Suzan Albers.

Najbolje je da konzumirate niskokalorične namirnice i povrće. Takođe, večeru i odlazak u bioskop možete da zamenite novim aktivnostima ili zajedničkom šetnjom.

Pročitajte još: SEKS bez obaveza? Pročitajte koje zamke vrebaju PRIJATELJSTVO sa POVLASTICAMA

Ne dozvolite da zapadnete u zamku i da vas emotivna sreća toliko obuzme da ne primetite da ste se ugojili. Maksimalno uživajte u ljubavi, ali dozirajte obroke i unos kalorija.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.