· · Коментара: 0
ЗАЉУБЉЕНОСТ

Из петогодишње везе ЖЕНЕ излазе 7 КИЛОГРАМА ТЕЖЕ, а погледајте колико се МЛАДЕ УГОЈЕ!

Најкритичнији је живот удвоје, јер се жене систематски гоје, а мушјкарци мршаве!

1593413284_Par.jpg

Већина заљубљених од узбуђења и усхићења нема апетит и губи на телесној тежини, али има и оних на које љубав делује тако што се гоје. То се посебно односи на жене, док су мушкарци мање склони таложењу килограма.

Прочитајте још: Волите ли више месо или поврће? Какав сте љубавник зависи од тога шта једете

Истраживање обављено на америчком универзитету Северна Каролина je показало да се даме током петогодишње везе у просеку угоје 6,8 килограма, оне које живе са емотивним партнером око осам килограма, док новопечене супруге набаце готово 11 килограма.

Партнери несвесно опонашају једни друге

Стручњаци упозоравају да партнери несвесно опонашају једно друго у прехрамбеним навикама, што нарочито може да буде опасно за жене, јер мушкарци могу да поједу много више и да се то не одрази брзо на њихов изглед.

- Ако један партнер изабере здрав оброк, велика је вероватноћа да ће то учинити и други - сматра амерички психолог Сузан Алберс.

Најбоље је да конзумирате нискокалоричне намирнице и поврће. Такође, вечеру и одлазак у биоскоп можете да замените новим активностима или заједничком шетњом.

Прочитајте још: СЕКС без обавеза? Прочитајте које замке вребају ПРИЈАТЕЉСТВО са ПОВЛАСТИЦАМА

Не дозволите да западнете у замку и да вас емотивна срећа толико обузме да не приметите да сте се угојили. Максимално уживајте у љубави, али дозирајте оброке и унос калорија.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.