· · Komentara: 0
MANTILI

Kratak ili dugačak, bež ili cvetni, svaka žena ga ŽELI

Trenčkot je nekada bio maslinasto-zelen, ali sada ga svi žele i to u najluđim bojama

mantil.png
Foto: Depozitfoto

Klasični model mantila, takozvani trenčkot, sa širim reverima i vezivanjem u struku, ni ovog proleća neće izostati. I ponovo, kada je reč o bojama, glavnu reč će voditi bež, crna i crvena.

Mantil pastelnih boja
Foto: Depozitfoto

Pročitajte još: Blogerke ih obožavaju, a svaka žena ih mora imati u ormaru!

Ipak, već pri prvom pogledu na ovosezonske dizajnerske kolekcije, jasno je da neće biti monotonije. Na vrh liste dospeli su mantili u pastelnim bojama (rezedo, roze, tirkiznoj, boji jorgovana), koje se na pojedinim modelima čak i kombinuju.

Nije važna boja, niti dezen, kao ni kroj, važno je da je - mantil!

U igri su i oni sa cvetnim dezenom, ali i koji su samo naizgled jednostavni, ali ih posebnim čine decentni detalji, poput postave sa animal printom ili prugicama.

Pročitajte još: Ako ste DAMA, onda morate da posedujete OVAJ KOMAD garderobe

Za dame koje vole sportski stil odevanja tu su kraći ili duži mantili sa kapuljačom, koji se “zatvaraju” rajsferšlusom, a naročito su efektni oni sačinjeni od pe-ve-ce materijala metalnog sjaja.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.