· · Komentara: 0
MODA

MAJA i SANJA spasile dan: Tokom glasanja izdvojile su se DVE supruge (FOTO)

Zorana Mihajlović i Darija Tepavčević Kisić su bile, kao i uvek, elegantne i mamile su uzdahe pristutnih muškaraca.

1592744467_milos-tanjuug.jpg
Maja Vučević, pobednički stajling Foto: Tanjug

Umesto u političare, tokom glasanja sve oči su bile uprte u njihove supruge, ali retko koja se osmelila da garderobom privuče pažnju na sebe.

Pročitaje još: Ukoliko vam neko pokaže ovaj POTEZ RUKAMA odmah zovite POLICIJU

Nela Kuburović u tirkiz sakou Foto: Tanjug

Premijerka Ana Brnabić bila je obučena u standarnom i dobro prepoznatljivom stilu - u plavom sakou, ispod kojeg je bila bela košulja i tamnim pantalonama.

Sako su odabrale sve političarke!

Sličan stajling odabrale su i ostale političarke, pa je  Nela Kuburović Kisić, ministarka pravde, nosila tirkizni sako i belu bluzu, a ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović je, pak, odabrala beli sako i svilenu majicu sivkastih tonova.

Prepoznatljiv stil Darije Tepavčević Foto: Tanjug

Beli sako je dominirao na biralištima, a za njega opredelila i "žena godine" Darija Kisić Tepavčević koja ga je kombinovala sa crnom majicom, pantalonama i salonkama. Može se slobodno reći da je ona vratila "sako na velika vrata" u kombinaciji sa bluzom.

Za beli sako odlučile su  se Darija i Zorana.

Pročitaje još: Ceo svet se divio ovoj PEVAČICI, a sada ne mogu da je PREPOZNAJU (FOTO) 

Uvek elegantna Zorana Mihajlović Foto: Tanjug

- Političarke treba da izgledaju ozbiljno i sako je dobar izbor za njihov stajling na dan glasanja - kaže Zorana Vujanić, beogradska modna kreatorka.

Dačićeva supruga Sanja je jedna od retkih koja je odlučila da obuče haljinu, preko koje je nosila crni mantil. Da li se crna haljina nosi ujutru?

Da li se crna haljina nosi ujutru?
Supruga Branka Ružića u patikama Foto: Tanjug

- Neke žene vole crnu boju i nose je bez obzira na doba dana ili godine, dok druge imaju averziju prema ovoj boji, ali u svakom slučaju haljina je moderna, dobrog kroja i lepo joj stoji - Vujanić.

Supruge žele da ostanu u senci, ne bi da se ističu.

I predsednica Skupštine Maja Gojković,  kao i supruge Vojislava Šešelja i Baneta Ružića odlučile su se za crnu boju i široku garderobu koja ne ističe njihovu liniju.

Sanja Dačić u crnom Foto: Tanjug

- Imam utisak da su sve tri želele da se ne ističu i  privlače pažnju, već im je cilj da ukažu na važnost samih izbora - smatra Vujanovićeva.

Maja, supruga Miloša Vučevića, bila je pravo osveženje. Ona je nosila belu strukiranu haljinu sa crnim tufnama koja je, uz osmeh na licu i kosom sa prelivom sunca, bila najsmeliji modni izbor!

Prava je šteta što nemaju više hrabrosti da istaknu svoj stil, jer je u svetu normalno da svi gledaju šta su supruge obukle!

- Prava je šteta što naše supruge političara nemaju više hrabrosti da učine glasanje i uopšte politiku zanimljivijom, jer je u svetu razgovor o tome šta je koja dama obukla podjednako važan kao i susret, recimo, dva predsednika - ističe Vujanovićeva.

Melanija kraljica stila
Supruga Gorana Vesića nosila je kožnu jaknu na ramenima poput Melanije. Trampova supruga je ne zvanična "kraljica stila" jer od svakog svog pojavljivanja napravi spektakl.

Žene političara mogu da izborom garderobe zagolicaju javnost i donsu novi trend, a prave političarke treba uvek da budu decentne.

Pratilje treba da unesu malo boje u politiku.

- One koje su pratilje njima je dozvoljeno, pa i poželjno da u politiku unesu malo boje - kaže Zorana.

Pročitajte još: Izgledajte ŠIK i po KIŠOVITOM danu: Izaberite KABANICE umesto kišobrana

Zorana Vujanović smatra da postoji mnogo načina kojima bi političarke, a pogotovo supruge političara mogle da pokažu da su zanimljive osobe, ali ne i napadne.

- Pretpostavljam da je svim suprugama važno da se ne ističu i sve su bile elegantne, ali mislim da su mogle da zagolicaju malo javnost svojim stajlingom -zaključuje Zorana Vujanović.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.