· · Komentara: 0
ZGODNA

Elizabet Harli u ŠESTOJ deceniji obukla haljinu staru 21 GODINU!

LJubičasta haljina sa šljokicama bila je legendarna pre 21. godine, a odlično joj stoji i danas.

Today.PNG
Youtube/ screenshot Today

Ima 54 godine i izgleda "kao zmaj"! Elizabet Harli je nedavno proslavila punoletstvo sina Demjana, ubrzo se skinula u toples, a koliko je zgodna, definitivno, je dokazala novom fotografijom.

Pročitajte još: Obucite se kao Melanija Tramp: Prva dama OBOŽAVA komad garderobe koji SVAKA žena ima u ormanu (Foto)

Kada je Elizabet na Instagramu pre neki dan "okačila" svoju fotografiju u ljubičastoj "versaćeovoj" haljini mnogima je slika delovala poznato. A, onda su se setili: ona je tu haljinu nosila 1999. godine na crvenom tepihu!

Prvi put je haljinu nosila na dodeli nagrada američkih modnih kreatora, a sliku koju je objavila pre neki dan napisala je: "Gluvarim kod kuće i gledam TV". Oni koji prate njen profil mogu da vide kako provodi vreme u izolaciji: dosta brine o hidrataciji kože i okopava vrt.

Pročitajte još: Doznali smo TAJNU ZELENE MASKE Kim Kardašijan, evo kako je napraviti kod kuće

U trenutku kada je prvi put nosila ljubičastu haljinu Elizabet se zabavljala sa najvećim engleskim zavodnikom Hjuom Grantom.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.