· · Komentara: 0
LETNJA MODA

Nabavite SAFARI haljinu "A" kroja, maramu sa ANIMAL printom i spremni ste da sve OBORITE S NOGU

Ovog leta se na velika vrata vraća salafari stil koji je praktičan, ali i elegantan!

1594543762_SAFARI1.png
Foto: Depozitfoto

Možda će najvrelije tačke planete i proći bez safarija, ali neće i ulice evropskih prestonica.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Ovo će se svima dopasti: Uzmite BRUSILICU i napravite nokte sa MINERALIMA (VIDEO)

One će ovog leta vrveti od dama obučenih u safari odeću u kojoj se nekada tradicionalno išlo u lov na divlje životinje. Podrazumeva se, i kolorit je ostao isti, a kreće se od bež, preko kaki boje, pa do maslinastozelene.

Dužina haljina je ispod kolena, a nose se i bermude.

U ovim tonovima su haljine takozvanog A kroja, dužine nešto ispod kolena, zatim kompleti koji se sastoje od bermuda i jakni koje se vežu u struku, pa stilizovana odela upotpunjena odgovarajućim šeširićima čije šare asociraju na Crni kontinent...

Foto: Depozit
Čak i elegantne žene mogu da isprate ovaj stil sa haljinom u animal printu i blejzerom.

Čak i žene koje vole eleganciju mogu da isprate ovaj stil noseći, recimo, haljinu u animal printu iskombinovanu sa safari blejzerom.

Pročitajte još: Nabavite BELE ČIZME, ovaj KOMAD garderobe na vreme i SPREMNI ste za JESEN

Vrela je Afrika, ali vreo je i asfalt, pa na vreme nabavite modne komade u kojima se vrućina lakše podnosi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.