· · Komentara: 0
SLOBODNO VREME

Evo koje igrice su najprodavanije u februaru - jedna je potpuno iznenađenje

Ove igrice prodate su najvećem broju korisnika i svojim programerima i kompanija zaradile velike prihode

Depositphotos_250297934_l-2015.jpg
Foto: Depositphotos

Vodeći stručnjaci u oblasti Gameing industrije SuperData objavili su i listu igrica za kompjutere koje bile najprofitabilnije u februaru 2020. godine. Ove igrice prodate su najvećem broju korisnika i svojim programerima i kompanija zaradile velike prihode.

Igrica League of Legends je zauzela prvo mesto na listi. Iza ovog naslova redom dolaze i  Dungeon Fighter Online, Crossfire, Fantasy Westward Journey Online 2, Counter-Strike: Global Offensive, World of Tanks, World of Warcraft, Roblox, Fortnite i Dota 2.

Pročitajte još: Pronašli idealno rešenje za vreme pandemije: Pokémone od sada tražite u svojim domovima (Video)

Ukoliko se pogleda spisak u prvom mesecu ove godine, prve četiri pozicije ostale su potpuno nepromenjene. Veliko iznenađenje dolazi za kreatore World of Tanks, koja se na listi najprofitabilnijih igrica popeo sa osmog na šesto mesto.

Ovo je top lista sa 10 najprofitabilnijih PC igara tokom februara 2020. godine:

  1. League of Legends
  2. Dungeon Fighter Online
  3. Crossfire
  4. Fantasy Westward Journey Online 2
  5. Counter-Strike: Global Offensive
  6. World of Tanks
  7. World of Warcraft
  8. Roblox
  9. Fortnite
  10. Dota 2
Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.