· · Komentara: 0
NAKIT

Ova modna SITNICA je jeftina i MORATE da je imate ovog leta

Predstojeće sezone će se, ako je suditi prema diktatu modnih kreatora, nositi velike minđuše i ogroman nakit.

A-FASHION1.PNG
Foto: Youtube/ screenshot A FASHION

Što luđe to bolje - ovo je mantra kojom se treba voditi leta 2020. godine, Da bi žena ostavila utisak treba da ima zanimljiv komad nakita, a za to je nekada potrebna kreativnost, ne novac.

Pročitajte još: Na TAŠNI, na SANDALAMA, ovog leta svuda treba da imate ovaj DETALJ

Šešir i ogrlica Foto: Youtube/ screenshot A FASHION

1. Lanci i lanci

Oko vrata, na tašni ili kaišu, lanci će se nositi svuda. Ipak, na jednom mestu ih morate imate ovog leta. Leto je nezamislivo bez naočara za sunce, a uz njih ide i čančić koji ih čuva da ne padnu.

Lanac za naočare obavezno nabavite.

2. Tašne od slame

Vratile su se tašne od slame i trske, ali ovog puta su šarene i sa zanimljivim detaljima. Male tašne su lepe, ali velike su praktične. Naročito su moderne stare tašne.

Slamnati šešir i tašna su "mast hev" ovog leta.

3. Šešir obavezno

Uz slamnatu tašnu ide i slamnat šešir. Šeširi su praktični, jer štite od sunca. Dame koje imaju jedan šešir treba da ga "menjaju" detaljima: cvećem, trakama, maramama...

4. Velike i teške narukvice

Zanimljive minđuše Foto: Youtube/ screenshot A FASHION

Svakog leta se narukvice vrate na ženske ruke, jer je to najlepši ukras jednostavne lanene haljine.

Jedna, ali ogromna narukvica!

I ovog leta će velike narukvice biti u trendu. Umesto nekoliko velikih, moderno je nositi jednu, ali zaista upečatljivu.

Pročitajte još: POHLEPNE 80-te su se vratile, a ako nosite ovaj deo garderobe PODLEGLI ste trendu

5. Ogromne minđuše

Velike, zanimljive minđuše treba nositi ovog leta. Kreatori su ponovo ponudili ogromne alke, ali na ulicama su devojke nose kreativnije pa ih prave i same kačeći ključeve, velike školjke, pa i stare kreditne kartice!

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.