· · Komentara: 1
KORONA

OPASNOST! Studenti osmislili KOVID ŽURKE - ko prvi dobije virus osvaja NAGRADU! Progovorila i ANDRIJANA!

Studenti organizuju žurke sa dosta alkohola, grljenja i igranja, a cilj je da se dobije kovid 19.

1594383271_InsideEdition.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Inside Edition

Ove opasne igre su se prvi dosetili studenti u Alabami, ali su snimke sa žurki delili na društvenim mrežama i ideja se dopala i drugima!

Pročitajte još: Potpuni FENOMEN! Odrasli se sve više javljaju lekaru zbog NINTENDONITISA - bolest 21. veka koja kosi odrasle

"Korona žurke" su se brzo proširile po ostalim američkim koledžima, a onda i širom sveta.  Pravila su jednostavna: svi daju novac u zajedničku kasu, nabavi se piće i ostatak čuva za glavnu nagradu. Onda se na žurku pozovu studenti za koje se pouzdano zna da su zaraženi.

Ko prvi dobije virus pobedio je i sa rezultatom testa može da uzme nagradu.

Mediji su brzo počeli da obaveštavaju o novoj vrsti studentske zabave, a onda se ispostavilo da "korona žurke" nisu izolovan slučaj. Studentkinja Andrijana Karter je dobila virus tako što je, čim je prestala zabrana kretanja, odlučila da iskoristi priliku i ode na "blackout" zabavu koju je propustila zbog zabrane kretanja.

Andrijana Foto: Youtube/ screenshot Inside Edition
Dobila sam koronu tokom "pomračenja", ne znam kako sam na tom mestu dospela!

U urbanom žargonu "blekaut" je veče kada se mladi toliko napiju da se potpuno obeznane i, po pravilu, probude se na mestu na kojem ne znaju kako su stigli.

Andrijana je uspela da se zarazi tokom takve večeri. To ne bi bilo čudno da svoje iskustvo nije sa zadovoljstvom podelila sa pratiocima.

Pročitajte još: UPOZORENJE! SRPSKE tinejdžerke se seku BRIJAČIMA i ŽILETIMA, a CILJ je samo JEDAN!

Pored "kovid žurki" pojavile su se i "kovid žurke iznenađenja". U Teksasu je nedavno organizovana žurka za 30. rođendan posle koje je apsolutno svih 18 učesnika zaraženo.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.