· · Komentara: 0
NOKTI

Trikovi pomoću kojih možete osušiti lak na noktima "ZA SEKUND"

Bez davanja novca na sprej za sušenje laka

Depositphotos_49757731_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Trebaju vam lepi i uredni nokti, a u manjku ste sa vremenom? Sigurno vam se desilo da u želji da što pre nalakirate i osušite lak na noktima, pokvarite svoj rad i dobijete mrljav izgled. Otkrivamo vam trikove pomoću kojih možete "za čas" osušiti lak. 

Pročitajte još: ŠTA JE, BRE, OVO? Devojke poludele za novim trendom: Nokti kao OTVARAČ ZA FLAŠU! (Foto)

Način na koji lakiramo nokte

Foto: Depozit

Nije nevažno na koji način nanosite lak za nokte - definitivno treba da izbegavate debele slojeve jer se oni jako sporo suše, plus lak na noktima ne izgleda naročito atraktivno. Dakle, umesto jednog debelog, izaberite da nokte lakirate u dva ili čak tri tanka sloja, i to tako što ćete sačekati da se naneseni sloj osuši pre nego što stavite sledeći.

Led

Pre nego što nalakirate nokte, u posudu sipajte vodu i stavite nekoliko kockica leda. Kada nalakirate nokte, ubacite prste u ledenu vodu na minut. Na ovaj način se lak neće stegnuti samo na površini, već skroz unutra, tako da ga nećete oštetiti nakon toga.

Pročitajte još: SVAKA ŽENA u svom neseseru sa šminkom mora imati - VAZELIN! Pogledajte i zašto (VIDEO)

Bademovo ulje

U bočicu s raspršivačem sipajte 2 dl vode i kašičicu bademovog ulja, pa isprskajte nokte. To će sprečiti pojavu ružnih tragove na njima i negovati kožicu okolo.

Foto: Depozit

Fen

Od pomoći vam može biti i fen za kosu! Slobodno ga upotrebite na kratko kako biste ubrzali proces sušenja laka na noktima, s tim da ne treba da koristite standardnu funkciju toplog vazduha, već funkciju hlađenja, koju danas ima svaki fen.

Pročitajte još: Šminku i preparate za lice čuvajte u - FRIŽIDERU! Za to postoji DOBAR RAZLOG

 

Zamrzivač

Ruke na nekoliko minuta stavite u zamrzivač, ali ovu metodu izbegavajte na visokim temepraturama jer otvorena vrata mogu da oštete uređaj.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.