· · Коментара: 0
НОКТИ

Трикови помоћу којих можете осушити лак на ноктима "ЗА СЕКУНД"

Без давања новца на спреј за сушење лака

Depositphotos_49757731_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Требају вам лепи и уредни нокти, а у мањку сте са временом? Сигурно вам се десило да у жељи да што пре налакирате и осушите лак на ноктима, покварите свој рад и добијете мрљав изглед. Откривамо вам трикове помоћу којих можете "за час" осушити лак. 

Прочитајте још: ШТА ЈЕ, БРЕ, ОВО? Девојке полуделе за новим трендом: Нокти као ОТВАРАЧ ЗА ФЛАШУ! (Фото)

Начин на који лакирамо нокте

Фото: Депозит

Није неважно на који начин наносите лак за нокте - дефинитивно треба да избегавате дебеле слојеве јер се они јако споро суше, плус лак на ноктима не изгледа нарочито атрактивно. Дакле, уместо једног дебелог, изаберите да нокте лакирате у два или чак три танка слоја, и то тако што ћете сачекати да се нанесени слој осуши пре него што ставите следећи.

Лед

Пре него што налакирате нокте, у посуду сипајте воду и ставите неколико коцкица леда. Када налакирате нокте, убаците прсте у ледену воду на минут. На овај начин се лак неће стегнути само на површини, већ скроз унутра, тако да га нећете оштетити након тога.

Прочитајте још: СВАКА ЖЕНА у свом несесеру са шминком мора имати - ВАЗЕЛИН! Погледајте и зашто (ВИДЕО)

Бадемово уље

У бочицу с распршивачем сипајте 2 дл воде и кашичицу бадемовог уља, па испрскајте нокте. То ће спречити појаву ружних трагове на њима и неговати кожицу около.

Фото: Депозит

Фен

Од помоћи вам може бити и фен за косу! Слободно га употребите на кратко како бисте убрзали процес сушења лака на ноктима, с тим да не треба да користите стандардну функцију топлог ваздуха, већ функцију хлађења, коју данас има сваки фен.

Прочитајте још: Шминку и препарате за лице чувајте у - ФРИЖИДЕРУ! За то постоји ДОБАР РАЗЛОГ

 

Замрзивач

Руке на неколико минута ставите у замрзивач, али ову методу избегавајте на високим темепратурама јер отворена врата могу да оштете уређај.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.