· · Коментара: 0
ПРУГЕ

ДЕЗЕН који ће владати овог лета носиће се од ГЛАВЕ до пете

Најчешћа комбинација је црно-бела, али модерне су све боје и све комбинације.

h_55499561.jpg
Фото: Депозитфото

Дезен који захваљујући мушким кошуљама и такозваним морнарским мајицама никада неће изађе из моде, овог пролећа је преплавио женску одећу.

Елегантне и опуштене

Има га, буквално, од главе до пете, односно од марама и шеширића, преко туника, сакоа, шортсева, сукања, поставе мантила, па до панталона са широким ногавицама.

Прочитајте још: БЕЛИ ајлајнер и ЦРВЕНИ кармин, али и још 6 занимљивих трендова владаће овог ЛЕТА

Најчешћа комбинација и овог пута је црно-бела, било да је реч о дискретним белим пругама на црној подлози (и обрнуто), или моделима на којима су ове две боје равномерно заступљене.

Ниже жене треба да носе усправне штрафте.

Штрафте се углавном протежу усправно, што је и логично будући да на тај начин издужују фигуру, али иду и хоризонтално, чак се понегде комбинују са дијагоналним.

Прочитаје још: Постаните професионалац! Примените један од ових седам трикова и очарајте друге (ВИДЕО)

На нешто женственијим моделима заступљене су пруге које кривудају и попут таласа се стапају са онима у актуелним, овосезонским бојама, што их чини изразито романтичним.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.