· · Komentara: 0
BLISTAV OSMAH

IZBELITE zube na potpuno PRIRODAN način

Otkrivamo vam kako da imate blistav osmeh pomoću proizvoda koje imate u kući.

tooth-2414909_640.jpg
Sve što je potrebno imate u kući Foto: Piksabej

Pušenje cigareta, konzumiranje masne hrane, kafe i tamnih napitaka s vremenom uništavaju vaš osmeh. Iskoristite proizvode koje imate u kuhinji i izbelite zube prirodnim putem.

Pročitajte još: Ne bacajte ŠMINKU kojoj je ISTEKAO ROK: Evo načina kako da je ponovo ISKORISTITE

Soda bikarbona: najjednostavniji način je da stavite malo na četkicu i  istrljajte zube. Drugi način je da prospete malo praha na pastu za zube koju ste već stavili na četkicu i operete zube kao i inače.  Vodite računa jer je soda bikarbona jaka pa bi usled čestog korišćenja mogl ada ošteti zubnu gleđ.

Soda bikarbona, limun, banane, jagode sve pomaže da dobijete lepši osmeh

Pročitajte još: Važno je da ČETKE za ŠMINKANJE očistite na pravi način: Otkrivamo vam kako lako da ih sredite

Napravite pastu od limunovog soka i soli (ili sode bikarbone) potom istrljajte zube i isperite sa dosta vode, ovaj način nemojte koristiti više od jednom nedeljno. Osim limuna možete iskoristiti jabukovo sirće i sobu bikarbonu kako biste napravili pastu, a princip je isti.

Pročitajte još: Obratite pažnju kada birate NAOČARE: Ukoliko nemaju ovu OZNAKU nemojte ih kupovati

Bananina kora: lak, jeftin i prirodan način, a potrebno je samo da trljate koru od banane preko zuba. Nakon što operete zube, dobro ih istrljajte unutrašnjom stranom kore od banane oko 2 minuta. Ovaj proces možete ponavljati svakog dana, dok ne dobijete željene rezultate. Nekoliko svežih jagoda, presecite na pola, i unutrašnjom stranom jagode trljajte preko zuba par minuta.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.