· · Komentara: 0
široke pantalone

Kako da nosite NAJPOPULARNIJE PANTALONE ovog leta, da izgledate LEPO, a osećate se UDOBNO

Pantalone koje jedine mogu da zamene haljinu u letnjim dnaima - široke pantalone!

1595417801_Depositphotos_50208623_s-2019.jpg
Foto:Deposit

Možete izvući iz maminih ormara jer i ovaj komad odeće se vratio i postaje sve popularniji. Idu uz sve prilike, opuštene i elegantne u zavisnosti kako ih nosite.

Stoje svima, a ima ih u nekoliko varijanti. Sa dužim i kraćim nogavicama, bitno je da su široke. Kad ih jednom obučete zbog svoje udobnosti poželećete da ih imate u svim varijantama i bojama.

Foto: Deposit

Pročitajte još: Nema leta bez HALJINE, a evo koji model MORATE nositi u naredna dva meseca

Kako nositi široke pantalone ovog leta:

Obuća

Možete ih nositi uz  ravnu obuću ili visoke potpetice u zavisnosti od stila koji želite da postignete. Sandale ili salonke, šta vama više prija. Takođe, patike su ovog leta dobrodošle u svim kombinacijama.

Majica

Ako su pantalone široke, majica bi trebalo da je uža. Spajajte suprtne komade odeće. To može biti klasična majica sa kratkim rukavima ili top kraća majica uz pantalone sa visokim strukom.

Pročitajte još: Čisto lice je KLJUČ LEPOTE! Pratite osnovne KORAKE

Foto: Deposit

Eleganrtna prilika

Dovoljno je da na celu kombinaciju dodate sako, kraći ili duži, samo da prati liniju tela i ističe struk kako vi bio u kontrastu sa širinom pantalona.

Pročitajte još: Čisto lice je KLJUČ LEPOTE! Pratite osnovne KORAKE

Košulja

Uvek i uz sve. Ovog leta su zastupljeni svi modeli i nećete ni sa jednim pogrešiti. Dužu ili kako je popularno, oversized košulju, možete opušteno vezati oko struka tako da će ići i uz ove pantalone.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.