· · Komentara: 0
MODNI DODATAK

MARAMU možemo nositi na različite i POTPUNO JE ZALUDELA ŽENE

Menjaju im se dezeni i materijali, ali one nikada ne izlaze iz mode

Depositphotos_131276328_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Marame nikada ne izlaze iz mode. Jedino što se vremenom menja jeste način na koji se nose, kao i dezeni i materijali od kojih su napravljene. One mogu bili odličan modni dodatak, a mi vam predstavljamo šest načina na koje možete nositi maramu.

Foto: Depozit

Vezana oko vrata

Možete je klasično vezati na čvor, ili  dvostruko obmotavanje marame oko vrata i potom vezivanje krajeva u mašnu. Uz ovaj način vezivanja marame najbolje bi bilo da vežete kosu, kako bi ona došla do izražaja, ali i vaše lice. Trudite se da izaberete što tanje i manje kako vam ne bi skratile vrat.

Pročitajte još: Ova modna SITNICA je jeftina i MORATE da je imate ovog leta

Vezana u kosi

Maramu možete vezati oko repa ili je zavezati oko glave i improvizovati rajf. Odličan način da jednostavan  i jednobojan stajling učinite posebnim i upečatljivim.

Rijana ponovo oživela način stilizovanja marame koji je nekada bio popularan

Marame na torbi

Možete je zavezati oko ručke ili je čitavu obmotati oko ručki torbe. Uz jednobojnu torbu ide maramu jarke boje i upečatljivog dezena i obrnuto.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Prošlog leta se pojavio stidljivo, ovog će ga nositi SVI

Vezana oko glave

Ovaj način stilizovanja marama bio je i nekada popularan, a ponovo su ga oživele poznate ličnosti na čelu sa popularnom pevačicom Rijanom. 

Marama umesto kaiša

Sve devojke koje vole da eksperimentišu i da se igraju sa modnim pravilima,  nekad običan i dosadan kaiš zamene upečatljivom maramom. Ukoliko se odlučite da maramu ponesete na ovaj način, ukombinujte je sa farmerkama visokog struka.

Pročitajte još: Žene ženama! Otkrivamo nekoliko TRIKOVA koje će nam svakodnevicu učiniti jednostavnijom (VIDEO)

Umesto narukvice

Marame se na veoma zanimljiv način mogu stilizovati oko ruke, tako što ćete ih dva puta obmotati oko nje, a potom krajeve zavezati u čvor ili mašnu. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.