· · Коментара: 0
МОДНИ ДОДАТАК

МАРАМУ можемо носити на различите и ПОТПУНО ЈЕ ЗАЛУДЕЛА ЖЕНЕ

Мењају им се дезени и материјали, али оне никада не излазе из моде

Depositphotos_131276328_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Мараме никада не излазе из моде. Једино што се временом мења јесте начин на који се носе, као и дезени и материјали од којих су направљене. Оне могу били одличан модни додатак, а ми вам представљамо шест начина на које можете носити мараму.

Фото: Депозит

Везана око врата

Можете је класично везати на чвор, или  двоструко обмотавање мараме око врата и потом везивање крајева у машну. Уз овај начин везивања мараме најбоље би било да вежете косу, како би она дошла до изражаја, али и ваше лице. Трудите се да изаберете што тање и мање како вам не би скратиле врат.

Прочитајте још: Ова модна СИТНИЦА је јефтина и МОРАТЕ да је имате овог лета

Везана у коси

Мараму можете везати око репа или је завезати око главе и импровизовати рајф. Одличан начин да једноставан  и једнобојан стајлинг учините посебним и упечатљивим.

Ријана поново оживела начин стилизовања мараме који је некада био популаран

Мараме на торби

Можете је завезати око ручке или је читаву обмотати око ручки торбе. Уз једнобојну торбу иде мараму јарке боје и упечатљивог дезена и обрнуто.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Прошлог лета се појавио стидљиво, овог ће га носити СВИ

Везана око главе

Овај начин стилизовања марама био је и некада популаран, а поново су га оживеле познате личности на челу са популарном певачицом Ријаном. 

Марама уместо каиша

Све девојке које воле да експериментишу и да се играју са модним правилима,  некад обичан и досадан каиш замене упечатљивом марамом. Уколико се одлучите да мараму понесете на овај начин, укомбинујте је са фармеркама високог струка.

Прочитајте још: Жене женама! Откривамо неколико ТРИКОВА које ће нам свакодневицу учинити једноставнијом (ВИДЕО)

Уместо наруквице

Мараме се на веома занимљив начин могу стилизовати око руке, тако што ћете их два пута обмотати око ње, а потом крајеве завезати у чвор или машну. 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.