· · Komentara: 0
OBRVE

OBLIKUJTE OBRVE uz veoma jednostavan TRIK: Potrebna vam je samo olovka ili četkica (VIDEO)

Mnoge od nas se odlučuju da oblikovanje obrva prepuste profesionalcima, ali ukoliko želite da to same uradite evo jednostavnog načina.

people-2605526_640.jpg
Oblikujte obrve sami Foto: Piksabej

1. Prilikom sređivanja najbolje je da prvo krenete da čupate unutrašnje dlake obrva, tačnije deo koji je bliži nosu. Prislonite olovku uz rub nozdrve i treba da prelazi preko suznog kanala, a to je mesto gde bi trebao da bude početak vaših obrva. 

Nabavite samo dovoljno dugu četkicu ili olovku koja će dosegnuti od usne do obrva 

Pročitajte još: Obratite pažnju kada birate NAOČARE: Ukoliko nemaju ovu OZNAKU nemojte ih kupovati

2.  Mesto gde bi vaše obrve trebale da imaju luk odredićete tako što ćete olovku opet prisloniti uz rub nozdrve ali je sada postavite dijagonalno tako da ona prođe preko zenice i po sredini usana. 

Pročitajte još: FUJ! Žene poludele za novim načinom PEDIKIRA i ODVRATAN JE (FOTO)

3. Završetak obrve odredićete na sličan način, olovku postavite da dijagonalno pređe po sredini vaše gornje usne i opet uz rub nozdrve i dalje pored kraja oka. 

Pročitajte još: Žene su videle KAČKET Melanije Tramp i POLUDELE ZA NJIM (FOTO)

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.