· · Komentara: 0
AVANTURE

OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo kako kvalitetno iskoristiti vreme sa decom i probuditi im AVANTURISTIČKI DUH

Gotovo da je nemoguće pronaći kreativnije ljude na svetu od roditelja koji se decom provode u kući najveći deo dana tokom proteklih meseci.

1595408369_Capture042.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / little._miracles_

Sa zatezanjem i popuštanjem mera predustrožnosti, uz socijalnu distanciju i eho Korona virusa širom sveta, ne preostaje nam zapravo ništa drugo osim da smišljamo zanimljiviju realnost. Za koga drugog ako ne za mališane, koji u većini slučajeva ni ne shvataju zašto ne idu na igrališta, zašto mame i tate nose maske, zašto se ne druže sa drugarima.

Pročitajte još: Danski način vaspitanja je IDEALAN U SVETU, a metod za koji smo ubeđeni da je ISPRAVAN, oni smatraju ZBUNJUJUĆIM

Zarobljeni u školjkama svojih domova, uz malo sreće u vidu dvorišta, timski se trudimo da svaki novi dan iskoristimo do maksimuma.

Pročitajte još: RODITELJI ovo PRAVILO morate da znate, sačuvaće vašu DECU od opasnosti današnjice

Jedna porodica u Atlanti je pronašla simpatičan način kreiranja zanimljivih oblika na betonu za decu, uz pomoć nečeg vrlo jednostavnog – kreda u boji. Abbey Burns Tucker je ime mame koja je pronašla način da ujedno zabavi svoje klinceze i pruži inspiraciju i drugim roditeljima.

Prikazujući u svom dvorištu razigrane zabavne situacije naslikane na betonu u kojima njene ćerke učestvuju, i zapravo daju trodimenzonalnost svakoj od njih, Abbey je postigla zaista mnogo. NJene fotografije na Facebook-u su oduševile hiljade ljudi, a komentari pohvale su dokaz da u mnogima od nas još uvek postoji to dete, spremno da budućnost svoje dece učini lepšom.

Pročitajte još: Prekrstite bebi ruke na grudima, zatim uradite OVO i ZASPAĆE za tren oka!

Majka 4 devojčice, koja ujedno obožava fotografiju, kaže da je do ideje o ovom "projektu" došlo sasvim slučajno, kada je najstarija od devojčica nacrtala balon u dvorištu sa kredama, a Abbey najmlađu od njih fotografisala unutar crteža. Tada je shvatila da se brojne avanture kriju na dohvat ruke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.