· · Komentara: 0
Alijasi

Ona je NAJPOZNATIJA PEVAČICA, a niko ne zna da joj je pravo ime STEFANI ANGELINA

Ili zašto je Majkl Daglas promenio ime da bi bio glumac

lejdi-gaga.PNG

Iako će velika većina vas pomisliti da nikada nije čula za Stefani Džoanu Angelinu Germanotu mi mislimo da jeste! Naime, to je pravo ime proslavljene američke pevačice, glumice u pokušaju, Lejdi Gage!
Po savetu menadžera je svojevremeno, na samom početku blistave kareijere, promenila ime. A ko ne bi? Popularna pop pevačica je uzela ime, pseudonim, alijas, zvali ga kako god hođete, po čuvenom hitu britanske grupe "Kvin" - "Radio ga, ga! 

Foto:"Depozit"

Nije Stefani jedina koja je promenila ime u svetu poznatih. Lista je podugačka, ali mi ovog puta izdvajamo samo najpoznatije. Da li znate ko je Majkl Daglas? Naravno...Ali, on je promenio ime da bi mogao da se bavi glumom. I ne zove se više Majkl Daglas, a nije ni sin legendarnog Kirka Daglasa, ni muž velIke lepotice Ketrin Zite Džons!

Pročitajte još: Prava pomama među poznatima: Svi rade ISTU STVAR i oduševljavaju svet (FOTO)

Ovaj Majkl Daglas, je na početku karijere, da bi uopšte mogao i da uđe u glumački svet Amerike promenio ime u Majkl Kiton! I isplatilo mu se: Od Betmena naovamo, pregršt vrhunskih uloga... Da je ostao MajkL Daglas teško da bi se "progurao" pored "originala".

Foto:"Depozit"

Ekstravagantna Niki MinaŽ se rodila kao Onika Tanja Maraj. Po nama, kum joj i nije dao loše ime za estradu, ali menadžeri su znali, očigledno bolje. Da je "Afera Dizelgejt" izbila ranije u Americi glumac Mark Sinkler verovatno ne bi izabrao ime Vin Dizel. Možda Vin Metan, ili Hidrogen...Ali to je bilo pre nego što je otkrivena prevara nemačkog automejkera.

Foto:"Depozit"

Ni njeni "Prijatelji" ne znaju baš svi da se Dženifer Aniston u stvari zove Dženifer Lin Anastaskis! Ali, nije ona promenila prezime već njen otac Džon, poznat po ulogama u tamošnjim TV sapunicama. 

Kao i njegov otac Martin Šin i Čarli je rođen kao Estavez. NJegov rođeni brat Emilio Estavez je odlučio da zadrži pravo prezime. Simpatična i uvek nasmejana Meg Rajan se zvala Margaret Meri Emili Ana Majra! Prezime Rajan jej uzela po devojačkom prezimenu omiljene babe! Dijana Kiton je promenila prezime iz istog razloga kao i Majkl Daglas, alijas Kiton. I ona je otkrila da postoji mnogo poznatija glumica od nje, kada je započinjala karijeru - Dijana Hol.

Foto:"Depozit"

Dejvid Džons je menjao ne samo ime nego i sebe u "milion likova", glumio je, pevao, obeležio jednu eru i uvek ćemo ga pamtiti kao neprevaziđenog Dejvida Bouvija! Ime je uzeo po pioniru Divljeg zapada Dejvidu Bouviju po kojem i jedna vrsta noža nosi ime! Prelepa Olivija Vajld je glumica koja je smatrala, a i njeni menadžeri, da se publika baš neće zalepiti za nekog ko se zove Olivija Kokburn (Petao)!

Nata Li Heršlag je ime koje ne ulazi baš u uvo iz cuga. Zato je sa Natali Portman, ova lepojka postigla pun pogodak. I ona je ime i prezime uzela po baki. Ališija Auđelo Kuk! Priznaćete ne zvuči loše, čak se lepše i izgovara, nekako otmenije od Ališija Kiz. Al, rekosmo, ima ko je za "prekrštavanje" zadužen.
Mislimo i da bi Arčibald Lič slamao srca širom sveta, bez obzira na pol, pri tom ne mislimo na Severni i Južni i da se nije nazvao Keri Grant! 

Foto:"Depozit"

Baš kao i neprevaziđena Odri Hepburn koja je rođena kao Eda Van Hemstra Heprburn-Ruston. U svakom slučaju Odri je kraće i lakše kod ispisivanja čekova...
Redžinald Kenet Dvajt sjajno peva. Ali, mnogi su pre saznali za njegovu seksualnu orijentaciju nego za pravo ime. Ovo drugo Elton Džon je svetski poznato.

Pročitajte još: Bizarni hobiji zvezda: Poznati glumac se igra BARBIKAMA, a Džolijeva sakuplja nešto što koristi i u SEKSU

Najpoznatija plavuša filma svih vremena je Norma Džin Mortenson. Bila je i ostala jedinstvena Merilin Monro!
Tomas Kruz Mapother Četvrti! Tu se kum malo zaigrao, pitanje je kako bi toliko dugačko prezime stalo u avion iz "Top gan"...ali je Tom Kruz shvatio da dućina nije bitna i sa skraćenim prezimenom napravio blistavu karijeru. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.