· · Коментара: 0
Промена

Погледајте како је легендарна "манта" инспирисала "Опелове" дизајнере

Прво ће "опел мока" а затим и остали аутомобили овох бренда имати "визор" изглед

1971-Opel-Manta-505006.jpg
Фото:"Опел"

Немачки аутомобилски гигант "Опел" наредних година неће само изменити погон својих возила (јасно у питању је електрификација) већ је тим дизајнера које предводи Марк Адамс осмислио нови изглед аутомобила који ће нам стизати из Риселсхајма.

Фото:"Опел"

Испирацију су кажу нашли на легендарној "опел манти" а како ће то изгледати видећемо када буде представљена нова "опел мока", кросовер који ће први "пробити лед" у новом дизајнерском правцу магова из "Опела".

Адамс и сарадници су искористили "мантину" решетку са двоструким модулима фарова на црној површини, уоквиреним танком хромираном лајсном.

Прочитајте још: "Не можете то да замислите...": Чувени тренер Ливерпула први возио електричну "моку" ! (Видео)

Цео тај нови изглед назвали су "Визор". Ако вас асоцира на визир (кациге) у праву сте, јер у "Опелу" истичу да он "попут кациге, са стилизованим заштитним визиром интегрише предњу маску, фарове и лого бренда у један модул.

"Опел" нам информације о новој "моки" даје на кашичицу а овога пута понужена је само скица која треба да нам разигра машту.

Прочитајте још:"Алфа Ромео" за свој 110 рођендан представио "ђулију ГТА" (Фото)

"Опелови" дизајнери су до сада, више пута у прошлости диктирали "аутомобилску моду", а њихови модели су постали легендарни још за време док су били актуелни, Претходне генерације "опел моке" су биле веома успешне на тржишту поа је јасно, да су се садашњи инжењери и дизајнери нашли на реализацији веома тешког задатка.
Да ли је "Визор" прави одговор видећемо ускоро.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.