· · Komentara: 0
Promena

Pogledajte kako je legendarna "manta" inspirisala "Opelove" dizajnere

Prvo će "opel moka" a zatim i ostali automobili ovoh brenda imati "vizor" izgled

1971-Opel-Manta-505006.jpg
Foto:"Opel"

Nemački automobilski gigant "Opel" narednih godina neće samo izmeniti pogon svojih vozila (jasno u pitanju je elektrifikacija) već je tim dizajnera koje predvodi Mark Adams osmislio novi izgled automobila koji će nam stizati iz Riselshajma.

Foto:"Opel"

Ispiraciju su kažu našli na legendarnoj "opel manti" a kako će to izgledati videćemo kada bude predstavljena nova "opel moka", krosover koji će prvi "probiti led" u novom dizajnerskom pravcu magova iz "Opela".

Adams i saradnici su iskoristili "mantinu" rešetku sa dvostrukim modulima farova na crnoj površini, uokvirenim tankom hromiranom lajsnom.

Pročitajte još: "Ne možete to da zamislite...": Čuveni trener Liverpula prvi vozio električnu "moku" ! (Video)

Ceo taj novi izgled nazvali su "Vizor". Ako vas asocira na vizir (kacige) u pravu ste, jer u "Opelu" ističu da on "poput kacige, sa stilizovanim zaštitnim vizirom integriše prednju masku, farove i logo brenda u jedan modul.

"Opel" nam informacije o novoj "moki" daje na kašičicu a ovoga puta ponužena je samo skica koja treba da nam razigra maštu.

Pročitajte još:"Alfa Romeo" za svoj 110 rođendan predstavio "đuliju GTA" (Foto)

"Opelovi" dizajneri su do sada, više puta u prošlosti diktirali "automobilsku modu", a njihovi modeli su postali legendarni još za vreme dok su bili aktuelni, Prethodne generacije "opel moke" su bile veoma uspešne na tržištu poa je jasno, da su se sadašnji inženjeri i dizajneri našli na realizaciji veoma teškog zadatka.
Da li je "Vizor" pravi odgovor videćemo uskoro.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.