· · Komentara: 0
Neverovatno

Verovali ili ne novu - "fijat stradu" reklamira ELVIS! (VIDEO)

"Kralj rokenrola" se pridružio brojnim svetskim zvezdama koje su promovisali vozila italijanske kompanije

1594997750_elvi-strada-naslovna.jpg
Foto:"Fijat"

Kada je "fiat 500" tamo negde 2007. zaplovio put Amerike promovisala ga je u žestokim video spotovima Dženifer Lopez. Kada je nedavno krenuo električni "ćinkvećento" ulogu promotera je preuzeo Leonardo Dikaprio.

Foto:"Fijat"

Ali, šta su oni naspram "Kralja rokenrola"?

Za potrebe promocije novog pik-apa u "Fijat Brazilu" su angažovali Elvisa Prislija!

Naravno, kako je legendarni King odavno na nekom lepšem mestu, njegovu ulogu preuzeo je jedan od najčuvenijih dublera izvesni Dean Z.

Očekivano, pripomogla je malo i savremena kompjuterska tehnika (originalni snimci Elvisa su iz 1968.) pa je sve nekako uklopljeno tako da se dobije maksimalno pozitivan efekat.

Pročitajte još:OVO SAMO RETKI ZNAJU: Čuvenu firmu osnovao FRANCUZ (Foto)

Ovaj pik-ap je hit u Brazilu, kažu da ide kao alva, a i cena mu je pristupačna - oko 13.000 američkih dolara.

Pročitajte još:Rođen novi auto-gigant "Stelantis"!

"Fijat strada" je simpatično vozilo, nadasve praktično i ekonomično, a sada ima i "Kralja" lično da mu pomogne u osvajanju srca kupaca.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.