· · Коментара: 0
САВЕТ ПЛУС

Решите се лако непријатног мириса ципела: Потребан вам је само један САСТОЈАК

Дечји пудер је користан у домаћинству, јер уклања флеке, али и непријатне мирис из обуће и ормана.

patike.jpg
Мирис из патика није пријатан Фото: Пиксабеј

Осим што је добар за негу бебине коже, дечји пудер може да вам буде веома користан у домаћинству, поготово за уклањање непријатних мириса из обуће и ормана.

Прочитајте још: Нека СИРЋЕ буде најбољи пријатељ у КУХИЊИ, јер може да скида флеке и очисти СЛЕДЕЋЕ СТВАРИ

Када често носите исте ципеле, нарочито ако вам се зноје ноге, јавља се непријатан мирис. Ставите мало дечјег пудера у ципеле и оставите их тако преко ноћи. Пре него што их обујете, само скините пудер из обуће. Дечји пудер неутралише непријатне мирисе и из ормана. Све што треба да урадите је да теглу или стаклену чинију са пудером ставите у орман на неколико сати или преко ноћи.

Машина за судове троши много воде и струје, не укључујте је никада ако није пуна.


Машину за прање судова треба укључити само када је пуна, саветују стручњаци. Троши много воде, али не би требало тек тако да ради и из техничких разлога. Уколико имате неколико прљавих тањира, оперите их ручно или сачекајте да се машина напуни судовима.

Прочитајте још: Како да сечете ЦРНИ ЛУК БЕЗ СУЗА? Ево решења!

Такође, пре него што ставите судове у машину, сваки тањир или чашу исперите водом како бисте са њих уклонили остатке хране. На тај начин ћете спречити да се храна сакупља на дну машине што може да доведе до стварања буђи, с временом и непријатних мириса, а продужићете јој и век.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.