· · Коментара: 0
ЛУКСУЗ

На два сата од Београда: Купајте се у друштву Ђиђи Хадид или идите на пена парти са Кејт Мос

Не морате да одете на крај света да би видели омиљене певаче и фудбалере како уживају на сунцу.

Major.JPG
Фото: архива Новости

Најчувенија монденска места на која се током лета сјати светски џет-сет налази се на највише два сата вожње авионом, а до већине слећу чартери из Београда.

Берлускони и Путин на Сардинији
Фото: Архива Новости

Прочитајте још: Шта све можете у Грчкој са 5 ЕВРА?

1. Сардинија, Италија

Синоним за „селебрити“ особе је Сардинија. Готово да не постоји фудбалер који се овде није купао и глумица која се није сунчала, али ово место је највише прославио премијер и магнат Силвио Берлускони.

Јахте Абрамовича и Мељниченка су сваког лета у Порто Ћерву.
Чувена застава Порто Ћерва
Фото: Пиксабеј

Од када је Ага Кан 1962. године окупио конзорцијум и изградио луксузно летовалиште Коста Смералда европске звезде су одахнуле, спаковале кофере и кренуле на пут. Смарагдна обала се налази на северу Сардиније, близу Олбије. Епицентар је Порто Ћерво, лука за јахте ушушкана међу хотеле и виле које личе на рибарско село. Вода је смарагдна, зеленило је бујно и у близини су Корзика и архипелаг Мадалена,  па није ретко да се у марини виде најсликаније јахте света као што су „Еклипс“ Романа Абрамовича или „А“ брачног пара Мељниченко.

2. Родос, Грчка

Стари град и нове јахте – укратко се може описати први поглед на марину код Родоса. Линдос је други град који власници јахти и једрилица обожавају, јер се овај бели град, са тврђавом на врху, степенасто „утапа“ у резедо море које је окружено увалама. Ентони Хопкингс, Грегори Пек, Бен Кингсли, Хелен Мирен, Кенет Брана, Софија Лорен, Роџер Мур… Треба имати у виду да је Хадид, отац славних ћерки Ђиђи и Беле, има клуб На Родосу.

Улаз у Стари град Родос
Фото: Архива Новости
Глумица Кетрин Мекфи је прошло лето провела на Родосу, Александра Амбросио на Скјатосу, а Курт Расел на Санторинију.

3. Мајорка, Шпанија

Ное Галагер, Ева Лонгорија, Антонио Бандерас, Гвинет Палтроу, Мајк Даглас, Кејт Мос, Стинг, Харисон Форд и још много њих редовно долазе на Мајорку, јер имају виле. Најбољи ноћни клубови се башакре на Пасео Маритиму. Порт де Поленка је прво место где се могу срести, али на пиће обавезно треба отићи у хот-спот Порто Порталис. Наиме, овде се уз вино смејала Мишел Обама, а није немогуће видети како јахту привезује и краљевска породица.
 

Глумац Роберт Петисон је виђен на Кипру

4. Бодрум, Турска

Журке су разлог путовања
Фото: Архива Новости

Поред Бодрума који попут магнета привлачи манекенке и тајкуне, вероватно због близине Родоса, Анталија је још познатија по лудим пена-журкама у луксузним хотелима „само за одрасле“. Мена Сувари, Џеј Ло и Кејт Мос само су неке од „парти девојака“ које виђене мокре и веселе.

Прочитајте још: Сви сте чули за ружичасте плаже, а у Европи постоје само ЧЕТИРИ: Због њихове боје се води права полемика (ФОТО)

5. Гозо, Малта

Бред Пит, Леди Гага, Никол Шлезингер, Енрике Иглесијас и Блек Ајд Пис виђени су како на јахти праве кругове око маленог острва Гозо. У Валети се шетао Стивен Спилберг, Џејми Оливер је ту спремао зеца, Том Хенкс је био у њиховом биоскопу, а Ђина Дејвис се шуњала по Мдини.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.