· · Коментара: 1
ВОЗОВИ

За најлуксузније путовање на свету резервише се годину дана унапред, а кошта 2 МИЛИОНА ДИНАРА (Видео)

Почело прихватање резервација за вожњу 2021. године легендарним возом од Париза до Истанбула.

За најлукусзније путовање на свету лежај се резервише најмање годину дана унапред, јер иако је скупо чим се објави датум поласка - "плане".

Путовање траје од Париза до Истанбула пуних шест дана, а резервације се увелико примају и остало је неколико слободних кабина.

Луксузна кабина Фото: Youtube/ screenshot Belmond

Прочитајте још: Омиљено СРПСКО летовалиште ове године отвара мали број хотела из веома БИЗАРНОГ РАЗЛОГА

Вожња легендарним возом је доживљај који се не заборавља до краја живота, јер је у овом "Краљу возова и возу краљева" све савршено, а највише услуга.

Ово је краљ возова и воз краљева.
Лични батлер Фото: Youtube/ screenshot Belmond

Најпопуалрније путовање је од Венеције до Истанбула, које је овековечила Агата Кристи у књизи "Убиство у Оријент Експресу". Ово путоавње се организује само једном годишње, обично крајем лета. Места за овогодишње путовање нема, али је урпаво почела лежајева за наредну 2021. годину.

Прочитајте још: Врњачка Бања има 100 историјских вила, а ми издвајамо ПЕТ које морате видети (Фото)

Полазак је предвиђен за 20. август из Париза, пролази се кроз Француску, Швајцарску, Аустрију, Мађарску, Румунију и Бугарску, да би се на крају стиже у Турску. Путници ће напустити воз у Будимпешти и Букурешту да би видети ове градове и преноћили у хотелима са пет звездица.

Купатило на нивоу Фото: Youtube/ screenshot Belmond
Уз кабину се добија и лични батлет који брине о госту.

Услуга у возу је по принципу "све укључено", а то значи не само три оброка и ужину кад год огладни, већ и коктели крај клавира у вечерњим часовима. Наравно, свака кабина има личног батлера, јер је ова вожња чувена по послузи која се не види, али се осећа.

Прочитајте још: Постоје 4 боје на основу којих се бирају путовања: Црвена изазива СТРАСТ, плава умирује, а знате ли које су још ДВЕ?

Путници после шест дана стижу на чувену станицу Сиркеџи у европском делу Истанбула, прелазе Галата мост и ноће у хотелу "Пера Палас" као и Агата Кристи. Путовање у најјефтинијој кабини кошта 15.000 дунти или два милиона динара.

Међутим, они који крену на медени месец треба да одаберу апартман који кошта 55.000 дунти што је 7,2 милиона динара.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.