· · Коментара: 0
ШОК

Славна глумица је детињство провела у СЕКТИ, а због великог СКАНДАЛА умало уништила каријеру

Велики скандал славне глумице, потпуно је променио ток њене каријере

1594377847_vinona-rajder.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЈоБло Мовие Траилерс

Једна од најлепших светских глумица, Винона Рајдер, од детињства је имала проблема. Девојчица која је постала икона деведесетих добила је име по градићу Винона у коме се родила.

Прочитајте још:  Сећате ли се девојчице која изговара реченицу "НЕЋУ ДА ТИ КАЖЕМ ЋЕЛАВИ"? Погледајте ЧИМЕ се данас БАВИ и како ИЗГЛЕДА

Њена мајка је сценариста и продуцент, а бавила се и продајом античких књига. Осим тога, била је и сарадница доктору Тимотију Лерију који је био велики гуру, заговорник халуциногених дрога и Винонин кум.  Заједно су живели на имању Раинбов, а иако глумица то нерадо признаје, биле су чланице секте. На фарми се од њих очекивало да саме узгајају храну, а с обзиром да на имању није било струје, глумица је пуно читала, што јој је помогло у развијању маште, а касније и у глумачком послу. Како је имала везе у свету шоубизниса, Синтија је Винону пријавила на аудицију, уверена да ће једног дана бити велика звезда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

перфецтион?

А пост схаред бy Wинона Рyдер (@wинонарyдероффициал) он

Убрзо је уписала глуму у Сан Франциску, а прву улогу на филму Винона је добила већ 1986. у драми о одрастању "Лукас". Већ на почетку каријере доказала је да има широки спектар глумачких могућности. Глумила је ексцентричну готичарку Лидију Детз у филму "Бубимир", који је режирао Тим Буртон, раме уз раме са Алек Болдвином и Мајкл Китоном. Након тога Буртон је позвао да глуми у његовој мрачној романтичној драми "Едwард Шкароруки". Главну улогу играо је Џони Деп који јој је тада био дечко. Деп се толико заљубио у глумицу да је њено име истетовирао на руку, чак су једно време били и верени, али веза није потрајала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јохннy Депп анд Wинона Рyдер ин "Едwард Сциссорхандс" (1990) ♥️

А пост схаред бy Цинема Магиц (@цинема.магиц) он

Ипак, у једном моменту слава је била јако понела, па је почела и чудније да се понаша. Иако је имала пуно пара, почела је да краде по радњама од накита до одеће. Знало се да краде из хира, а не због мањка новца, јер је тих година њена каријера била на врхунцу и зарађивала је огромне суме. Кажњена је била добротворним радом, али су почели и да јој отказују улоге. Тако је због својих глупости, десет година била без посла.

Ипак, након скандала које је направила, одлучила је чврсто да се промени. Почела је полако да поправља углед и добија улоге, али њен труд више нема ону моћ, као што је имала 90-их година, када су је сви обожавали.

Проћитајте још: Ове филмске звезде су желеле да ОДУСТАНУ ОД ГЛУМЕ

Добила је ангажман у научнофантастичној драми "Странгер Тхингс" где тумачи очајну мајку несталог детета у маленом градићу у држави Индиана почетком осамдесетих. Прва сезона донела јој је номинацију за Златни глобус, а фанови су нестрпљиви и једва чекају да сазнају шта ће се с њом догодити у најновијој, четвртој сезони. Винона је данас у срећној вези с дизајнером Скотом Хахном, али о њихову вези се јако мало зна јер он не жели да се експонира у јавности.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.