· · Коментара: 0
ЗАСТРАШУЈУЋЕ

Бака је хтела да са 6 година будем ПРОСТИТУТКА, а кад су ме СИЛОВАЛИ, мама је упитала "Допустила си да ти то БЕСПЛАТНО ураде?"

Испричала је језиву причу о свом детињству

1593182814_Depositphotos_10827876_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Елишка Танзер испричала је своју застрашујућу причу о тешком детињству које је имала док је живела у Словачкој са својом породицом. Њена бака, како је навела, захтевала је од ње, када је имала само шест година да почне да се бави проституцијом баш као што је то чинила њена мајка.

Прочитајте још: ПРОЦУРИЛО! Анастасија (18), која је погинула у паду мотора, ПРЕД СМРТ имала сукоб са ОЦЕМ!

Њена мајка и тетке са којима је живела бавиле су се проституцијом. Од зарађеног новца куповале су храну за себе, а деци су давала само комадиће. Елишкина мајка била је циганка, а бака је била у Аушвицу где су је мучили због њеног ромског порекла. Отац јој је био Немац и када је улицама ишла са њим, њега су третирали другачије.

- Одрасли су му се смешили када је био са мном, али ја сам била проблем. Често су умели и да ме пљуну на улици.

Њена бака хтела је да она и њене рођаке постану проститутка већ са шест година, међутим тетке су се успротивиле и рекле да треба сачекати да добију прву менструацију. Елишкин отац, који је иначе био насилан и имао криминалан досије, забранио је да крене овим путем. 

У неколико наврата мајка ју је водила са собом на посао. Чак јој се и допало када су мушкарци около њих бацали новац док су оне плесале. И поред свега, испричала је да и даље воли своју мајку, која је такође имала тешко детињство и била је злостављана као девојчица. Са 13 година мајка ју је послала у Велику Британију како би научила да чита и пише, а затим да се врати као успешна жена и да јој купи кућу.

Прочитајте још: Погинула Анастасија! Позната блогерка пала са мотора и на месту остала МРТВА (ФОТО)

Када се мајци пожалила како ће јој недостајати, она јој је само на то рекла како не треба да јој недостаје после свега шта је учинила и да једва чека да не виђа ћеркино лице сваког дана. Заједно са још двоје деце полетела је преко океана. У Британији је била смештена у кући неке жене која јој се допала.

Једне вечери код власнице куће дошли су њени пријатељи, а Елишка је са уживањем плесала. Њена пријатељица је приметила да Елишка има талента за плес и убрзо је почела да је води на часове плеса. Водила је на разне забаве и поклањала јој прелепе хаљине. Како је испричала, то је био најлепши период живота до момента када је напунила 16 година. 

Прочитајте још: Позната СРПСКА певачица је УНУКА БАБА ВАНГЕ: Тврди да је ОВО наследила од ње!

После једне забаве тројица мушкараца су је напали и силовали, после чега је са тешким повредама била данима у болници. Никаква оптужница против њих није подигнута пошто Елишка није имала личну карту. Њен отац је некако сазнао за трагедију и убрзо се појавио на њеним вратима и одвео је у хотел. 

Рекао јој је како треба да упише факултет и да остави досадашњи живот иза себе. Мајка је вест дочекала са речима: - Допустила си да ти то ураде бесплатно?

Отац јој је касније помогао у школовању, а успела је да заврши факултет. Касније је написала књигу о свом животу "Девојка ниоткуда". А наставила је да буде у добрим односима са родитељима и постала снажна жена.

Прочитајте још: Отац и маћеха УБИЛИ сина (11)! Дете пронађено у језивом СТАЊУ (ФОТО)

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.