· · Коментара: 0
ПОСАО

Мајка наишла на ОСУДУ након што је нахранила бебу: Кад прочитате шта се ТАЧНО ДЕСИЛО, остаћете БЕЗ РЕЧИ

Мајку која је на разговору за посао нахранила бебу, родитељи су осудили на друштвеним мрежама због "непристојног, понизног али и крајње непрофесионалног" понашања.

1594029721_dete-hrana.jpeg
Фото: Пиxабаy

Жена је објаснила да су је, након успешног телефонског разговора у марту, позвали да преко лета дође на разговор за посао за радно место у установи за бригу о деци.

Прочитајте још: Сита је и сува, а БЕБА и даље ПЛАЧЕ: Онда је разлог ОВАЈ ПРОБЛЕМ

Кад је дошло време, није имала другог избора него да поведе свог седмомесечног сина заједно са собом на разговор, али се побринула да они унапред буду свесни ситуације. Дошла је рано и била је добро припремљена, све док њен син није почео да плаче јер је био гладан.

Када сам питала директорку, да ли би било у реду да га нахрани, смешно ме је погледала и питала да ли могу да сачекам да се интервју заврши.

Фото: Пиxабаy

Насмешила сам се и рекла: али сад је гладан и волела бих да се побринем за то. Рекла ми је да нема храну за њега и место за пресвлачење, а ја сам јој објаснила да сам све понела и да само морам да га нахраним. Ипак, њен одговор је био да морам да сачекам док се све не заврши. Насмејала сам се и замолила је да мом седмомесечном сину објасни да мора да сачека, али мислим да је не би разумео јер, када је беба гладна, она мора да се нахрани. Тада смо нашли компромис и  рекла је да ће прво интервјуисати другог кандидата како бих ја имала времена да нахраним бебу- рекла је мама и додала:

 Седела сам на ходнику, јер нису имали столове на које бих могла да ставим ауто седиште, а потом сам га пресвукла на задњем седишту аутомобила. Директорка ме је одмах позвала. Захвалила сам јој се што је флексибилна и што ми је омогућила да нахраним и пресвучем бебу, али она ми је рекла, да не мисли да бих се добро уклопила у посао.

Жена је одлучила да потражи мишљење људи на форумима, али није наишла на разумевање.

Један од одговора је био:

- Никада нисам чула да је неко довео дете на интервјуу за посао. Прочитала сам да ова жена није имала адекватну негу за дете и да је и раније имала проблем са послом због тога.

Други коментар је гласио да је веома непристојна и да је имала неколико месеци да се организује да нађе неког да јој причува дете док је она на интервјуу.

Прочитајте још: Не контролишете шта дете ради на интернету? После овог текста ћете почети

И у следећем коментару је наишла на осуду: - Мислим да им је било вероватно непријатно. Зашто нисте нахранили бебу пре интервјуа?- гласио је један од коментара.

- Водила сам ћерку на интервју и пре ње. Питала сам и они су се сложили, али моје дете је било нахрањено, пресвучено и понела сам јој омиљену играчку, тако да је током интервјуа била мирна - гласио је четврти коментар.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.